Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,214

Arkamdan (yalan) konuşan oçocuklarıyla da hiçbir halt yapamadılar bana. Özgürce yaşadım, gezdim her istediğim etkinliğe de gittim. Daha da gideceğim. Ben özgür bir kampçı gezginim.
 



Arkadaşlar,
Ben istediğim gibi olurum, Dilediğimi yaşarım.
Bana bu tip iftiralarla ortada olmayan bir namus meselesi çıkarmaya çalışanlar,
Yalancı oçocuğundan başka bir şey değiller.
Bunu da bütün camiaya ilan ediyorum yıllardır.
Doğru olan dürüst olan benim.
Bu meselede alacaklı olan benim.
Hiçbir eğri yanım ve yönüm yoktur.
Babalar gibi özgürce kamp yaptım.
Şarkılarımı türkülerimi özgürce söyledim.
Özgürce yedim içtim, gezdim.
Çok da iyi yaptım.
Bugün olsa yine aynını yaparım arkadaşlar.
 







Bugün Güçlü ile Karagedik'e geldik.
Yolda benzincide bi marş basmamazlık yaptı.
Bütün yaramazlıkları bu ara yapıyor.
Herhalde Marş dinamosu da açılıp bakılacak.
Yolda bırakmasın da...
 



Buraya gelince buradaki bazı işleri hallettik hemen. Pırasam var onu yapacağım bugün. Çamaşır yıkıyorum. Bir taraftan vazgeçilmez etkinliğim forumlarıma girip kahvemi yudumluyorum. Keyfim güzel çok şükür.
 
Son düzenleme:







İyi bir kampçı lideri olarak kendimi ve kampçılık ve gezi yaptığım araçlarımı her zaman iyi durumda tutmaya çalışırım. Benim liderliğim önce kendine liderlik etmek şeklindedir. Özgür takılırım. Bazen toplu etkinliklere de gider bazen de etkinlikleri kendim düzenlerim. Doğru bildiğim düşüncemi kimseden saklama ihtiyacı duymadım. Bazı insanlar siz her ne yaparsanız yapın sizi azımsayacak ve aşağılayacak şekilde konuşurlar ama sahaya çıkıp oyunu oynamak, liderliğini gereken yerde göstermek her zaman önemlidir. Kamp yapmayan kimselerin söylediklerine kulak asmam. Barışın ve birlikteliğin sağlanması için gönülden olunması gereken noktada olmayı kendime borç bilirim. Beni düşünceme göre belirli bir yere koyup, orada yargılamak, etiketlemek, bu yolla aşağılamak, ötekileştirmek isteyenler umrumda bile değil. Benim esas etkinliğim kamp yaparken kurmuş olduğum dostluklarımdır. Bir tek insana dahi zararım dokunmadı. Hep sevi için, dostluk için kardeşlik için yollardayım, hala daha da yollardayım...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,444
Mesajlar
1,518,059
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst