Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,902
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. İstediğim gibi özgür olabilir. Özgürlükten istediğimi anlayabilirim. Kanunlara, kurallara uyduktan sonra kimse de bana bir fenalık yapamaz... İstediğim kampa da giderim. Dilediğim gibi de olur ve yaşarım. İyi birisi olmaya çalışıyorum.
 

Etiketler

IMG 20221214 102212 625


Bugün hava yağmurlu...
 












Ben bir kamp karavan lideriyim. İzmir bölgesinde hem vosçuların, hem offroadcıların, hem karavancıların, hemde motosikletçilerin katıldığı geniş katılımlı kamplar düzenledim. Her zaman kafam nasıl istiyorsa öyle özgür yaşadım. Bununla da mutlu oldum. Canınızın istediği kampa gitmek ve her zaman özgür olmak gibisi yok. Bu yüzden ben kimseye düşmanlık beslemedim. Her zaman birleştirici bütünleştirici olabilmek için dostluk dilini kullandım. Bazı insanlar bana çirkin kelimeler kullanıp kafamı karıştırdılar. Ama ben kamp yapmaktan ve bununla mutlu olmaktan vazgeçemedim. Şimdi diyorum ki iyi ki doğal kendisi gibi, özgür bir insan olarak yaşıyorum bu hayatı. İyi ki kampçı arkadaşlarıma gerçekten ailemden bir insanlarmış gibi soframı ve gönlümü açmışım. İyi ki bazıları tarafından engellenmek istesem de liderliğimi yapmışım. Ben Yücel Öğretmen olduysam bunun içerisinde izcilik ve kamp deneyimlerimin olumlu manada çok etkisi oldu bana. Ben hayata ve insanlara pozitif bakan bir insanım. Çirkin şeyler konuşulan ortamlar benim ortamlarım değil. Arkamdan konuşacak kişiler, benimle arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Ama bana saygısızlık yapamazsınız. Ve evet aktif insanların dünyalarında yoksayılmak bir saygısızlıktır.
 

Bu yazdıklarım yüzüme güldükleri halde arkamdan pezevenk olduğumu konuşan, son derece anlaşılmaz insanlar için. Evet benim bir hayalim vardı, Ben herkesi birarada görmek istemiştim. Bütün suçum da buydu. Ama ben hayatımda yapmak istediğim şeyleri yaptım. Bunlar için sorumluluk aldım. Ve ziyadesiyle mutlu yaşadım. Kimseye karşı en ufak bir düşmanlık kırıntısı beslemiyorum. Ben bir kampçıyım. Benim kulvarım sosyal kampçılıktı. Hem başarılı hem de bir yerden sonra başarısız oldum ama başarısızlığımın tek suçlusu da ben değilim. Göz göre göre yalan yere iftira edenlerin hiç mi suçu yok?
 

Kendimi hayatta başarılı buluyorum. Evliliğim yürümedi. Ama ben yine de güzel bir hayat yaşadım. Her anlamda arkamdan iftira eden insanlardan ilerdeyim. Hem kafa hem de fikir olarak. İşte bu da beni doğal bir lider yapıyor. Sadece kendine liderlik yapan ama sevgisiyle tüm kampçılara seslenen doğal bir lider. Kendimi böyle görüyorum ben.
 

Son beş yıldır, Fikirlerimi savunmaya ve etkinliklere katılmaya bir platform olarak derneğimi kullanıyorum. Derdi sorun çıkarmak olmayan, gerçek kampçılar derneklerde varlar. Bu yüzden her kampçıyı kendisini temsilen bir derneğe üye olmasının çok faydalı olabileceği konusunda buradan bilgilendirmek isterim.
 

Benim yolculuğum beni anlayabilecek ve olduğum gibi kabul edebilecek güzel dostlarla sürecek. Belki bir gün bir yerde, bir kampta karşılaşır beraber oluruz sizinle de. Belli mi olur... Sonuçta biz dört mevsim kamp yapabilen gezgin kampçılarız...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst