Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,765
Vebasto ile soğuk iklimlerde kendime güvenim gelecek. Bir kampçı olarak vebastosuz da bir şekilde idare ederdim. Ama bu çok rahat olmazdı. Park ısıtıcısı iyidir.
 

Etiketler
Artık Güçlüme utanmadan sıkılmadan kampervan diyeceğim. Çünkü o benim biricik yol arkadaşım. Ama zaten benimle olduğu süreden beri kampçılığa alışkındır kendisi. Kampervanımla güzel haftasonu kaçamakları yapmak istiyorum. Yemek işinin dışarıdan halledileceği, çoğunlukla Opetlerde konaklayarak bir seri geziyi yapacağız inşallah. Bizi takip edin efendim. Yakında yollara çıkacağız yine...
 

Arkadaşlar,
Gitmediğim yerler çok ama beni gittiğim yerlere tekrar gitme isteği uyanması engelliyor bazen de...
Mazot malesef çok pahalı ve seçenekler ister istemez daralıyor...
Elde olan imkanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu işi en iyi biz yapabiliyoruz gibi bir iddia içersinde değiliz.
Olduğu kadar, yettiği kadar...
 








IMG 20211008 063145

Gölbaşı-Opet.
 











Arkadaşlar,
Hakkımda kötü şeyler düşünüp söylemiş kişilerin bile düşmanı değilim. Hayata sevgi ile yaklaşıyorum. Yolu bu sevgiden geçen insanlarla ortak noktam olabilir. Hiçkimseye düşmanlık edemem. Hayatımı olumsuz düşüncelerle zehir edemem. Ben keyfini zevkini yaşayan bir basit insancığım. Hiçbir özel durumum yok. Kimseden en ufak bir şey istemedim ve ortada olmuş bir olay veya durum da yok.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,451
Mesajlar
1,518,112
Kayıtlı Üye Sayımız
172,104
Kaydolan Son Üyemiz
onur57

SON KONULAR



Geri
Üst