mehmetaliguney17
CAPTAİN
bu hafta çanakkale güzeldi hocam 2022 yılının deniz açılışını yaptık çok özlemişiz havalar müsade etti kendimize geldik kuzey ege malum zaten deniz soğuk olur pazar günü çok hoştuBu haftasonu Ankara yağışlı gösteriyor...

bu hafta çanakkale güzeldi hocam 2022 yılının deniz açılışını yaptık çok özlemişiz havalar müsade etti kendimize geldik kuzey ege malum zaten deniz soğuk olur pazar günü çok hoştuBu haftasonu Ankara yağışlı gösteriyor...
Çok teşekkürler nazik teklifiniz için. Sevgiler...hocam inşallah kocaman bir bahçeniz olur olmazsa gelin benim 600 m2 bahçemin bir tarafınada siz konun beklerim
Harika...bu hafta çanakkale güzeldi hocam 2022 yılının deniz açılışını yaptık çok özlemişiz havalar müsade etti kendimize geldik kuzey ege malum zaten deniz soğuk olur pazar günü çok hoştu
Hocam siz sıfırdan karavan imalat etmiş insansınız. Lojmanı neden hafta sonları kendiniz tadilat yapmıyorsunuz? Hem çok ucuza, hem de eğlencelik olurdu. Bir oda, mutfak ve wc size yeterde artar bile.Karagedik'deyiz...
Karavanla yerleştik okul bahçesine... Lojman daha kalınacak durumda değil. Mecburen karavancıyız. Yavaş yavaş olacak hepsi inşallah.
hocam en iyisini yapmışsın sezon bitiyor okulda ama en azından öbür seneye hazırlık olur her gün çekilmez bu masraf en azından mobidick taksiti çıkar köyde kalırsanKaragedik'deyiz...
Karavanla yerleştik okul bahçesine... Lojman daha kalınacak durumda değil. Mecburen karavancıyız. Yavaş yavaş olacak hepsi inşallah.
Eski tuvalet kırılıp dökülüp yeni yapılacak. Ben o işlerden anlamıyorum fazla. İyi bir sonuç çıkmaz ben uğraşırsam.Hocam siz sıfırdan karavan imalat etmiş insansınız. Lojmanı neden hafta sonları kendiniz tadilat yapmıyorsunuz? Hem çok ucuza, hem de eğlencelik olurdu. Bir oda, mutfak ve wc size yeterde artar bile.
Evet.hocam en iyisini yapmışsın sezon bitiyor okulda ama en azından öbür seneye hazırlık olur her gün çekilmez bu masraf en azından mobidick taksiti çıkar köyde kalırsan