2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,046
Arkadaşlar ben kalitesiz insan lafını kullandığımda bu deyimi içi boş, dışı kabuk. İçi dışı bir olmayan. Çoğunlukla dürüst de olmayan. Yalanı ve iftirayı kendine yöntem edinebilen bazı insanlar için kullanıyorum. Çevrede bu tip kalitesiz insanlardan çok var. Bunların çok sevdiği bir şey de dedikodu yapmaktır.
Sakın haa bu kalitesiz insanları, Parası çok olanlar olarak algılamayın. Çünkü bazı nedenlerle kalitenin asıl adresi yine de dar gelirli olanlar. Bunu da buraya iliştireyim. Zor koşullarda yetişenler daha nadide çiçekler. Belki de sadece benim gönlüm bunu diyor ama olsun.

Etiketler
Bugün Nata Vega'daydım. Buranın geniş bir otoparkı var ve otopark sorunu haftasonu bile olsa yaşanmıyor. Hafta içi zaten bu otoparkın büyük bir kısmı boş. Neden bu benim için önemli? çünkü benim Güćlüm yüksek olduğu için kapalı otoparkların çoğuna giremiyorum. Ayrıca ben dip dibe yanaşan araçlardaki darlık hissinden nefret ederim.

İlk karavanımla haşır neşir olduğum yıllarda benim dar zamanlarımdı. Büyük şehirde tek maaşla pekçok zorluk yaşadık. Eşim de çalışıp ailemize destek verdi. İlk karavanım Çelebi'yi hakkaten alnımızın teriyle, bileğimizin gücüyle vücuda getirdik. Bu yüzden bu karavanın yeri bende özeldir. Ancak benim yüz binlik karavanım da budur diyerek böbürlendiğim ve gereksiz yere büyüklendiğim bu karavanı çok uzun süre elde tutamadık. Birkaç yıl bulunduğu yerde ilgisiz kalıp bundan sonra da başka kişilerin eline geçti. Bir daha da kendisini göremedik. Bu hikaye meselenin bir araç olarak karavan (Veya karavan alacak para da) olmadığının yaşanmış bir miselidir.

Peki o zaman mesele nedir?
Mesele sizin aileniz olarak içinizdeki kamp yapma isteği ve aşkıdır. Kampçılığınız sürerse karavan da yaparsınız gerekirse alırsınız da ama ailenizi ayakta ve diri tutmalı ve kampçılığı ailede herkesin istediği ve kampa gitmek için gün saydığı bir aktivite olarak tutmalısınız. Karavan yalnızca bir araçtır. Asıl olan sizin kamp yapmayı bırakmamanız olmalıdır.

Son düzenleme:

Ben Anonim bir içerik üreticisiyim. İçeriklerimi herkese aćık ve anonim bilgi dağarcığına katkıda bulunacak şekilde paylaşırım. Kimseye bir yalan söyleme borcum yok. Tasarımlarım konusunda son derece dürüstüm. Elbette gün gelip ürettiklerimi bir içerik oluşturacak şekilde derleyip toplamak da benim hakkım ama bu çalışma için henüz erken. Benim yaşadıklarımı ve düşündüklerimi herkese açık, özgür ve yeterince güvenli olan GB den okuyabilirsiniz. GB olduğu sürece, benim de ömrüm vefa ediyorsa her şeyi yazacağım. Ama fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum şu sıralar. Sorun yaşadığımı yazdığım halde kimse dönüş yapmadı.

Arkadaşlar,
Karavanla gezip video çekip paylaşanlar, Gittikleri yerleri anlatanlar zaten pek çoklar ve bu işi çok da iyi yapanlar var. Benim paylaşımlarım gezimi, konumumu yaptıklarımı beni takip eden kampçı dostlarımla paylaşmak, Belki biraz da bu tarihte işte buradaydım diye tarihe not düşmek içindir. İster beni instagram hesabımdan, ister buradan takip edin. Buradan kampçı dostunuzun çeşitli hareketlerini ve notlarını bulacaksınız.

IMG_20240813_164838_1.jpg

IMG_20240430_182333_747.jpg

Bu benim Güçlü'm adından anlaşılacağı gibi gezmeyi pek seven bir delikanlıdır. Kendisiyle 2017 senesinden beri beraberiz. Güçlü kamp için bazı modifiyeler görmüş bir kamyonettir. Ruhsat kaydı da öyledir. Senede bir kez içindeki tüm donanım sökülüp muayeneye girer. Bu bilgiyi veriyorum. Güçlü'nün ne olduğu ve kim olduğu iyice anlaşılsın diye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,636
Kayıtlı Üye Sayımız
172,272
Kaydolan Son Üyemiz
Damat_M

Çevrimiçi üyeler

Geri