2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,287

Etkinlikte Deniz Sefası da Olsun mu?

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Çadır varda bizmi almıyoz demi yok kardeşim olsa dükkan senin :smiley: Bu akşam Ömer abi ile beraber bakıcaz bişiler ama iyi birşey bulmazsam almam :smiley:

Etiketler

Ömer ile saat kaçta buluşacaksınız ki.?
Biz bu akşam Çiğli Kipaya alışverişe gideceğiz saat 18:30'da.
Alışverişi yaptıktan sonra benim eve geçeceğiz.
Ömer'in tüm kamp malzemeleri benim evde depoda duruyor çünkü.
Sende Çiğli Kipa'ya gel oradan bakalım.

Abi kipaya baktım ben işporta çadırlar var orda tulbent gibi güzel değil akşam biz metroya gideceğiz öyle konuştuk gaziemir.

Olmaz ki bizim başka hesaplarımız da vardı.
Ömer de sende çok düşüncesiz davranıyorsunuz.

Düşüncesiz davranma ile alakası nedir anlamadım?????? Dün biz konuştuk ve akşam buluşmaya karar verdik. İşi olsa sölerdi Ömer abi demekki başka birşey düşünmüş, bunu ona sormalısın bana değil . Ayrıca hiç yakışmıyor bu konuşma tarzı sana Abicim.

Osman, çadır konusunda çok sıkıntı duymana gerek yok, ortalama bir çadır da senin uzun yıllar kamp işini çözer, sadece uyku tulumunun kalitesi daha iyi olmalı, çadırın çift kat olsun yeterli, asıl koruyucu ve etkili olan uyku tulumudur, bu arada matında vardır mutlaka öyle değil mi ?

Çadır konusunu da dediğim gibi düşün hiç sorun yapma, çünki marketlerde satılan Çin malı çadırlarda çok güzel iş görüyorlar.

+ deniz için havlu terlik mayo :smiley: umarım pazar gunu deniz yaparız çunku ben ctesi pazar yapıp pazartesi sabahı geri döneceğim (mehmet ile beraber)

Ozzz' Alıntı:
Düşüncesiz davranma ile alakası nedir anlamadım?????? Dün biz konuştuk ve akşam buluşmaya karar verdik. İşi olsa sölerdi Ömer abi demekki başka birşey düşünmüş, bunu ona sormalısın bana değil . Ayrıca hiç yakışmıyor bu konuşma tarzı sana Abicim.

Zaten ona soruyoruz.

İki ayağımı bir pabuça sokuyor.
:(

Ozzz' Alıntı:
umarım pazar gunu deniz yaparız çunku ben ctesi pazar yapıp pazartesi sabahı geri döneceğim (mehmet ile beraber)

Üzgünüm.
Pazar tüm gün kamp yerinde kalacağız.
Bakınız ;

TezzMertek' Alıntı:
2.Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kamplı Gezisi (16 - 19 Mayıs 2009)

18 Mayıs Pazartesi - Kampımızın 3.gününde çok erken saatte (07:00) kalkıyoruz.Kahvaltımızı Zeytinli Beldesinde yapacağımız için çadırlarımızı topluyor araçlarımız ile Zeytinli Beldesine intikal ediyoruz.
Kahvaltımızdan sonra Ören'de Otantik Beach Clup yanında çadır kurarak muhteşem bir güzellikle birlikte deniz keyfi yapmaya gidiyoruz.
<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14225.0"> Otantik Beach Clup Fotoğraflarını Görmek İsterseniz .</a>

Kamp için geri sayım başladı, hepinize iyi eğlenceler ve güzel bir kamp diliyorum, yolunuz açık olsun, selamlar herkese...

metro market te cadır uykutulumu var fıatlar uygun

EVet dün akşam metrodan alışveriş yaptım kamp için portatif sandaliye aldım kdv dahil 15,90 portatif aliminyum masa 45 lira çadır 25 ten başlayıp 120 liray akadar gidiyor dışarıya gore 20-30 lira daha ucuz ama istedğim gibi çadır bulamadım . Ayrıca şişme yatak var 14 lira 2 kişilik olanı 24 lira bilginize ;)

ayakların uzatıldıgı sandalye çok rahat,onu tavsiye ederim..
iyi eglenceler,dinlenmeler
Ozzz' Alıntı:
EVet dün akşam metrodan alışveriş yaptım kamp için portatif sandaliye aldım kdv dahil 15,90 portatif aliminyum masa 45 lira çadır 25 ten başlayıp 120 liray akadar gidiyor dışarıya gore 20-30 lira daha ucuz ama istedğim gibi çadır bulamadım . Ayrıca şişme yatak var 14 lira 2 kişilik olanı 24 lira bilginize ;)

evet oda vardı ama 2 tane sandaliye fiyatına ayakları uzatılanı 31,90 lira :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri