Sn. Yeşim&Bülent (çölkartalı) çifti,
İlginize çok teşekkürler.. Sanal ortamda da olsa sizlerle tanışmak, arkadaşlık kurmak gerçekten çok güzel..
Umarım, bir gün bir yerlerde karşılaşır, belki bir bardak çay, belki bir kadeh şarap eşliğinde sohbet etme şansını yakalarız..
Gösterdiğiniz ilgi ve övgü dolu sözleriniz, bizim gezme-görme-paylaşma coşkumuzu artırıyor. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz..
Selam ve saygılarımızla...
Gösterdiğiniz ilgi ve övgü dolu sözleriniz, bizim gezme-görme-paylaşma coşkumuzu artırıyor. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz..
Selam ve saygılarımızla...
Resimlerinize imrenerek baktım.. Geçen hafta Bir arkadaşın daveti ile Foça ya gitmiştik.. bu hafta ben davet ettim.. Pazar günü inşallah istikamet Birgi ve Gölcük..
sevgili egeli abiciğim, egeyeli ile samimi arkadaşız hafta sonlarımız hemen hemen eşlerimizle birlikte geçiyor ve çok iyi anlaşıyoruz egeyeli iyi bir karavancıdır umarım birgün sizlede tanışır karavan üzerine sohbet ederiz
Aradan 4 yıl bile geçmiş olsa benim gibi yeniler için çok taze bir rapor. Ülker Ablamıza ve Yavuz Abimize sonsuz teşekkürler. Benim doğduğum yıl evlilik teklifini yapmanız çok ilgimi çekti Diğer raporlarınızı da bir an önce bitirmek ilk görevim