Ülker Hanım-Yavuz Bey
Dediğiniz gibi 2011 yazı da böyle geçti topiğini
hazırlamak üzere sizlere sağlık ve uzun ömür diliyorum.
Sizlerle birlikte bizi de beraberinizde oralarda aynı
şeyleri yaşama imkanı verdiğiniz için çok çok teşekkürler.
Harika bir yazıya,
Harika bir son,
Bütün paylaşımlar için tekrar teşekkürler,
2011 sezonundaki paylaşımları bekleyeceğiz artık,
Mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle,
Selamlar,
Sn.egeli,Ülker hanım ve Yavuz bey;
Gezi yazınızın sonuna gelmiş olmayı hiç istemesemde mutlu son gerçekleşti. Temennilerinize gönülden katılıyorum. 2011 ve daha nice seneleri sağlıklı,karavanlı,dostlarla
ve mutlulukla artan dostluklarla devam etmesini diliyorum. Gezi yazınızda dikkatimi çeken her yerleşim bölgesindeki yol tabelalarına olan hassasiyetinizi güzel bir kolaj
çalışmasına dönüştürmeniz finale hoşluk katmış elinize sağlık.Esen kalın.
Levent
Ülker hanım, Yavuz bey güzel güzel gezip görmenin dışında yaşadıklarınızı bizimle paylaşmanız çok büyük incelik. Romansı anlatımınızı güzel fotoğraflarla süsleyerek adeta belgesel tadında bizlere sundunuz. Biz de annesinin hazırladığı en sevdiği yemeği bekleyen çocuklar gibi her seferinde yeni bölümleri bekledik. Benim karnım doysa da gözüm doymadı ama ne yazık ki 2010 yazı bitti. Şimdi hep birlikte 2011 yazını bekleyeceğiz. Sağolun, sağlıcakla kalın
Egeden başlayıp, Karadeniz, Orta Anadolu ve Akdeniz üzerinden bizi tekrar İzmir'e getirdiniz. Güzel fotoğraflarla süslediğiniz yazılarınızın açıkçası bitmesini istemedik. Çok teşekkürler.
Gezilerinizi imrenerek izlediğimizi belirtmek isterim,Sizin gibi gezebilmek için daha birkaç fırın ekmek yememiz gerekiyor. ;D ;D Sizler kışın da evde oturmaz urla idi Foça idi gezersiniz. ;D ;D.Allah gezmelerinizi eksik etmesin.
Ülker hanım paylaşımlarınız için teşekkürler.
Daha gidip, gezip, görmek nasip olmamış yerlere götürdünüz.
Sayenizde güzel güzelliklere kısa bir tur attık pazar sabahı
başından beri gezimnizi takip edıyorum gezdiğiniz yerlerden benimde anılarım tazeleniyor mesala sinop helede o hapis hane gezdım ve cok etkilendim..sizin sayenizde birdaha yaşadım saolun..devamını beklıyorum saygılar