2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,010

Etiketler

Arkadaşlar bilin ki, arkamızdan şuyuz buyuz diye yalan konuşan adamlar bu ülkede kampçılığın ve karavancılığın başına gelmiş en çirkin felakettirler.

Çirkin iftiracı it oğlu itlere rağmen hala kampımızda ve keyfimizdeyiz. Böyle küçük insanlar bizim keyfimizi kaçıramazlar.

Güzel işler yapabilecekken enerjisini bana ve arkadaşlarıma iftira atmak veya aramıza bir nifak sokmak için harcayan adamlar herkese her kötülüğü yapmaya müsaittir arkadaşlar. Aman haa kendinizi böylelerinden iyi sakının.

Ben arkadaşlarıyla kamp yapmayı sevmiş, Buna gönül vermişim. Elbette kampçı dostlarım benim için önemlidir. Bu eskiden böyleydi ve hala da böyle. Ama yalana karşı asla taviz vermem. Benim hakkımda insanlara şöyle böyleymişim diye yalan konuşan oçocuğuna benim diyecek bir sözüm yok. Burası artık her türlü iyi niyetin bittiği bir noktadır arkadaşlar...

Yüzlerce kez yazdım,
İstediğim gibi yaşarım,
Dilediğim gibi olurum.
Kime ne bundan?
Kimse çıksın ortaya madem konuşalım...

Ömrümce istediğim gibi oldum,
Ve özgürce dilediğim gibi yaşadım.
Hiçkimse de bunlarla,
Bana bir fenalık yapamadı.
Ben özgür bir kampçı gezginim.

Kampçı dostlarım için, kendilerini iyi hissetmeleri için elimden geleni yaptım. Onlara bir büyüğüm gibi davrandım. Saygıda kusur etmedim.