yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #257 İyi geceler sevgili turist dostlarım. Sonuçta hepimiz kampçıyız ama aynı zamanda turistiz...
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #258 Günaydın.
theodor_malinovski Kamp II Mesajlar 490 Tepkime Puanı 275 Yer anatolia 24 Ocak 2024 #259 Oralarda sanayi sitesi vardır. Bir kaportacıya göstersen yaparlar belki.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #260 theodor_malinovski' Alıntı: Oralarda sanayi sitesi vardır. Bir kaportacıya göstersen yaparlar belki. Genişletmek için tıkla ... Angara'da kilitçi'ye baktıracağım.
theodor_malinovski' Alıntı: Oralarda sanayi sitesi vardır. Bir kaportacıya göstersen yaparlar belki. Genişletmek için tıkla ... Angara'da kilitçi'ye baktıracağım.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #261 Akçakoca...
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #262 Otel odamda su ısıtıcı var. Çok rahat hiç çay kahve azlığı çekmiyorum. Deniz manzaram da yanıbaşımda... Ohh. Tatil güzel valla.
Otel odamda su ısıtıcı var. Çok rahat hiç çay kahve azlığı çekmiyorum. Deniz manzaram da yanıbaşımda... Ohh. Tatil güzel valla.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #263
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #264 Aslında böyle turistlik de çok güzel ve zevkli. Bıraksalar burada bir hafta daha kalırdım.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #265 Her gün tuvaletle bokla püsürle uğraşmak yok. Kahvaltı hazır. Yemekler yakın çevrede hazır. Eee daha ne kardaşım... Dahası Akçakoca ve Karadeniz...
Her gün tuvaletle bokla püsürle uğraşmak yok. Kahvaltı hazır. Yemekler yakın çevrede hazır. Eee daha ne kardaşım... Dahası Akçakoca ve Karadeniz...
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #266 İlle yeni yerlere gideyim hevesim hiç kalmadı. Ben Akçakocama geleyim yeter belki de bana...
adigekuzeyli Adigekuzeyli Mesajlar 543 Tepkime Puanı 400 Yer istanbul 24 Ocak 2024 #267 yugun' Alıntı: Her gün tuvaletle bokla püsürle uğraşmak yok. Kahvaltı hazır. Yemekler yakın çevrede hazır. Eee daha ne kardaşım... Dahası Akçakoca ve Karadeniz... Genişletmek için tıkla ... Her şeyin bedeli var. Keyifli tatiller.
yugun' Alıntı: Her gün tuvaletle bokla püsürle uğraşmak yok. Kahvaltı hazır. Yemekler yakın çevrede hazır. Eee daha ne kardaşım... Dahası Akçakoca ve Karadeniz... Genişletmek için tıkla ... Her şeyin bedeli var. Keyifli tatiller.
G gezgin14 Kamp II Mesajlar 443 Tepkime Puanı 276 24 Ocak 2024 #268 yugun' Alıntı: İlle yeni yerlere gideyim hevesim hiç kalmadı. Ben Akçakocama geleyim yeter belki de bana... Genişletmek için tıkla ... Bir sonraki tayin Akçakoca olabilir mesela
yugun' Alıntı: İlle yeni yerlere gideyim hevesim hiç kalmadı. Ben Akçakocama geleyim yeter belki de bana... Genişletmek için tıkla ... Bir sonraki tayin Akçakoca olabilir mesela
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #269 adigekuzeyli' Alıntı: Her şeyin bedeli var. Keyifli tatiller. Genişletmek için tıkla ... Sağolun. Malesef maliyeti var tabii. Kısa süreli kalabiliyorum. En fazla bir hafta. O da yetiyor aslında...
adigekuzeyli' Alıntı: Her şeyin bedeli var. Keyifli tatiller. Genişletmek için tıkla ... Sağolun. Malesef maliyeti var tabii. Kısa süreli kalabiliyorum. En fazla bir hafta. O da yetiyor aslında...
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #270 gezgin14' Alıntı: Bir sonraki tayin Akçakoca olabilir mesela Genişletmek için tıkla ... Ahh çok isterdim. Ama ablama yakın yaşamak zorundayım. Ablamı da ikna edersem olur. Belki emeklilikte...
gezgin14' Alıntı: Bir sonraki tayin Akçakoca olabilir mesela Genişletmek için tıkla ... Ahh çok isterdim. Ama ablama yakın yaşamak zorundayım. Ablamı da ikna edersem olur. Belki emeklilikte...
G gezgin14 Kamp II Mesajlar 443 Tepkime Puanı 276 24 Ocak 2024 #271 yugun' Alıntı: Ahh çok isterdim. Ama ablama yakın yaşamak zorundayım. Ablamı da ikna edersem olur. Belki emeklilikte... Genişletmek için tıkla ... Gönlünce olsun Hocam
yugun' Alıntı: Ahh çok isterdim. Ama ablama yakın yaşamak zorundayım. Ablamı da ikna edersem olur. Belki emeklilikte... Genişletmek için tıkla ... Gönlünce olsun Hocam
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,387 Tepkime Puanı 6,115 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Ocak 2024 #272 gezgin14' Alıntı: Gönlünce olsun Hocam Genişletmek için tıkla ... Sağolun, İnşallah..