2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,081

Etiketler
Bana ettiğiniz iftira ile de hiçbir şey olmadım ve bundan bana hiçbir şey olmadı. Şüphesiz ki çok adi ve alçak insanlarsınız. Kendi çapında gezen, etkinlikler yapan ve bunlara katılan birisi olarak geçtiğimiz 24 yılda bazı oçocukları olarak bana etmediğiniz hakareti bırakmadınız. Sizin gibi oçocuklarının saldırısına uğruyor olmam aslında ne kadar doğru işler yaptığımın bir göstergesinden başka bir şey değil. Ben bu yollarda kalmaya devam edeceğim. Eğer ki bu yollardan çekilirsem çok farklı şekillerde gezi Dünyasında olmaya da devam edeceğim. Bu da benim en doğal hakkım...

Eğlenenler her zaman kazanırlar... İftirayla yalanla dolanla, arkadan konuşmakla şununla bununla uğraşanlar kaybetmeye zaten mahkumlar....

Son olarak defaaten söylediğim gibi,
Ben istediğim gibi olur, dilediğim gibi yaşarım...
Kimse de buna karışamaz.
Karışabilen buyursun çıksın gelsin yanıma.
Endamını görelim bir.

Webasto deposu kapağı diye internette bulduğum bir yerden sipariş ettim. Kapak elime ulaştı. İnşallah yerine de olur ölçü olarak. Eğer olursa önemli bir iş de hallolmuş olur.

Yeni haftaya hazırlık tamam. Traşımı oldum, Banyomu yaptım tertemiz ohh. Şimdi üstüne bir filtre kahve içerim...

Şimdilik ehliyetle ilgili bir sorunum yok. Sahibi olduğum araçları kullanmaya devam edeceğim. Yıl sonunda bir ehliyet yenileme sorunum olabilir. Belki de motorlu araçlarıma elveda diyebilirim.

Bu yıl kış tatilim için de her zamanki sevdiğim Akçakoca'yı seçtim. Otelimde rezarvasyonumu yaptım. Akçakoca'ya yolculuk var...