Bütçemi dengede tutmaya çalışıyorum. Başkalarına muhtaç olacak durumlara düşmemek için kişi eksiye gitmediğine emin olmalı. Ben de ucu ucuna geçinen birisiyim.
yucel bey bence bimcell daha iyi tavsiye ederim. taahhut yok zirvalik yok. kimse de aramiyor . ayda bir defa yukleme yapiyor ve o ayki ihtiyaciniza gore bir paket seciyorsunuz o kadar. menmunsaniz devam ediyorsunuz degilseniz degistiriyorsunuz. ben su an 310 tl ye 750 dk. 250 sms 20gb int kullaniyorum .
yucel bey bence bimcell daha iyi tavsiye ederim. taahhut yok zirvalik yok. kimse de aramiyor . ayda bir defa yukleme yapiyor ve o ayki ihtiyaciniza gore bir paket seciyorsunuz o kadar. menmunsaniz devam ediyorsunuz degilseniz degistiriyorsunuz. ben su an 310 tl ye 750 dk. 250 sms 20gb int kullaniyorum .
Bugün kampçı dostlarım Beypazarı Asbalık'a kampa gidecekler. Ben Kahramankazan'dayım. Dışardaki kamp yerlerinde yapılacak kamplara katılmıyorum şu sıralar...
Ben istediğim gibi olurum, Dilediğim gibi yaşarım. Kime neymiş gardaşım özgür hayatımdan... Gayet güzel her türlü keyfimi zevkimi yaşıyorum bu Dünya'da...