2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,495

Bugün sevgili dostum Ahmet EFE'ye kamp yerinde buluşmayı, yolculuk esnasında özgür olmayı teklif ettim o da sağolsun beni pek kırmıyor. İsteğimi kabul etti. Böylece uykumu iyi uyuyup istediğim saatte yola çıkıp özgürce gidebileceğim. Hedefimiz olan kamplarda hedeflediğimiz tarihlerde buluşmaya çalışacağız hepsi bu.

Bu yolculuk düzenimizin bir faydası da teknik bir aksaklıkta ikinci arkadaşın durumdan etkilenmemesi olacak. Bir diğer konu da yasal hız sınırlarımızın farklı olduğundan ayrı ayrı gidince yolculuk benim için kolaylaşacak ve hızlanacak...

Dostumla kamp esnasında daha çok restorandan yemeyi ama mutfak olarak da onun karavanının mutfak ve buzdolabını kullanmaya karar verdik. Tabii ki alınan her şey bir kibrit çöpünün dahi hakkı geçmeyecek şekilde maliyeti paylaşacağız. Böylelikle Güçlü'mde olmayan buzdolabının da hiç sıkıntısını çekmeyeceğim.

Ben gerçek bir dostum ve benim için dostum ve dostluğum kıymetlidir. İnşallah Kampçı dostum Ahmet EFE ile güzel bir kamp geçiririz.

Şimdilik 2025 Yaz Tatili Gezimiz (Ve kampımız) ile ilgili paylaşımlar bu kadar...

Kalın sağlıcakla!...

hocam buzdolabi icin aracta yeriniz olmayabilir ya da simdilik butce ayirmak istemeyebilirsiniz ancak 25lt lik bir termos sizin cok isinize yarar bence. kamplarinizi ıssız yerlerde yapmadiginiz icin sogutucu aku degisimi sorun olmayacaktir. hatta dondurulmus pet su siseleri ile hem sogutmayi hem soguk su ihtiyacinizi karsilamak daha kolay gelecek. hatta ilk etapta balikcilardan kopuk kasa temin ederek bile basit bir cozum uretebilirsiniz. hatta guzel bir tane bulursaniz ( dansotesi yuksek ) termostan daha iyi sonuc alabilirsiniz.

araciniz kampcilik icin cok guzel bir secim, kangoo ya da doblo dan daha iyi bir arac. biraz duzenleme ile size uzun seneler yoldaslik edebilir. bana gore kullanisli bir port bagaj ya da kucuk bir romork eklersiniz motokaravana gecmenize gerek bile kalmaz

Merhaba,

Öncelikle değerli yanıtınız için tşk.

Bir buzluğum var. Buzdolabım yok.

hocam biz 40lik termosta 4 tane 1.5 lik sise ile 3 gun idare ediyoruz