Hem böylece kampçıdostumun Altınkamp macerasından da söz edebiliriz. Kampçıdostlar iyidir. Dost gönüllü olmak iyidir. Fesatlık, dedikodu ve başka fitnelikler kötüdür.
Kamp alanına sabitlediğim çekme karavanım benim kampçılık ihtiyacımı görüyor. Çekici aracım da bana iyi araçlık ediyor. Şu an herhangi bir değişikliğe gitmeme gerek yok. Sahip olduklarımla kamp yapıp mutlu olmak en iyisi...
Benim için önemli olan karavanımın bana uygun şekilde kamp yapma olanağını sunuyor olabilmesi. Bundan da şu ana kadar memnunum. Artık eski görünümlü bir karavan oldu biraz ama olsun bu bence sorun değil.
Bugün de evceezimde serin sularla bi duşumu aldım. Yeni tartım geldi tartıldım. Kilomda büyük bir değişiklik yok. Hafif yürüyüşlere ve ölçülü yiyip içmeye devam edeceğim.
Bu BİM'deki Binvezir Ayranı'nın tadını pek beğeniyorum. Biraz ekşimsi bir tadı var ve şişesinden ağzıma dikerek içmek de bana ayrı bir keyif veriyor. Ben artık BİRA yerine ayran içiyorum. Bu karara geçeli bir hafta oldu. Her gün Bira içmek çok boşuna kalori aldırıyordu. Mecburen buna bir DUR dedik. Alkol dostumuz değil. Gerektiğinde aramızı açarız alkolle.
Ragner Lodbrock izlemeye devam. Vikingler dizini keyifli buluyorum. İleri derecede kan ve dehşet içermesine rağmen hikayeyi de iyi oturtmuşlar. Dizi kendisini seyrettiriyor. Bu diziler zaman öldüren bir hastalık.