2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,830
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,424

Asıl isteğim olan Kahramankazan'a atanamadım ama Ayaş da çok güzel bir yermiş. Burada kötü olan çekme karavanın başka bir ilçede kalması oluyor. Ben sadece güzel kamp alanlarında konaklamayı severim ve Kahramankazan'daki kamp alanı kışın sıcak su sunmaması gibi birkaç çok önemli olmayan pürüz dışında çok güzel bir yer benim için. Karavancılığımı Kahramankazan'da icra etmeyi seviyorum dolayısıyla karavanıma geliş gidişlerim sürecek. Olsun sadece 46KM. Sonrasında keyif ve özgürlük. Zaten havayı değiştirmek için bazen gerçekten başka bir yere de gitmek gereklidir. Bu kadarcık yol yapmak da maliyeti de olsa bile insana bir keyif verir...

Ayaş verimli ve oldukça yeşil bir kent. Şehrin kendi sahip olduğu doğal çam ağaçları halen yeşil alanlardakiler onlar sanırsam. Benim okulumun altında bir iki kilometrelik yeşil bir kuşak var ve buğday tarlalarının sarılığı ondan sonra başlıyor. Bozkırın yeksenek doğası burada birazcık daha fazla ormanlaşmış yıllar içerisinde. Henüz Kirazdibi Göleti'ni görmedim. Bir zaman gidip orayı da özellikle gezeceğim. Ama ben genel olarak Ayaş'ı sevdim. Burada yaşadığım bir ayın sonunda burada olmaktan memnunum.

Kahramankazan'a giden yol çok güzel köy yollarından geçiyor. Biraz fazla kasis yapmışlar. Sürekli yavaşlayıp durmak sıkıcı ama yol güzel.
Ben karavanımda yaşamıyorum sadece keyif için gidiyorum. Yine de karavanımın uzaklığı bana sorun yaratacak kadar değil. Evimi yeni kurduğum için ve evim de çok güzel ve rahat olduğu için son zamanlarda pek karavanıma gitmedim ama canım isteyince gideceğim ona da...

Karavanıma olan uzaklığım git-gel 90 KM bu uzaklık her hafta gitmek için yine de uzak. Olsun ben zaten her hafta ille gideyim diye bir derdim yok. Ayda bir bile gitsem yeter bana...
Hem bir de uzun tatillerde de karavandan yararlanmak, bu zevki yaşamak mümkün. Kiraladığım yer sonuçta bir karavancık sığacak kadar bir yer. Eğer bütçeme gelmezse karavanımı Kazan'dan alırım ben de. Ayaş'ta sitemin bahçesinde otopark alanları boş. Birine koyarım. Çok acil bir maddi sorunum görünmüyor. Dolayısı ile Kazan'da kampçılık devam eder gibi görünüyor...