2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,845
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,440
Arkadaşlar benim doyduğum yer Ayaş oldu artık. Doğduğunuz yer değil doyduğunuz yermiş hayatınızda önemli olan. Benim de memleketim artık buralar bana göre...

İleride Ayaşta karavanı koyacak bir yer bulacağına inanıyorum dostum. Araştırmaya devam

İleride Ayaşta karavanı koyacak bir yer bulacağına inanıyorum dostum. Araştırmaya devam
Bakalım, İnşallah...
Karavanın yeri epiycene zor çıkarması, Kampın en dibinde benim karavanım var. Eğer almak istesem kamptan çıkarması bile bir iş...
En güzeli karavanı yerinde kullanmaya devam etmek. Çünkü iyi bir kamp yeri olarak yer bulmak yine de zor görünüyor şimdilik. Hobi bahçesi olarak yerler var, onu da ben istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Bundan sonra dertlerimi derdo paşam Zeynel abime anlatıyorum. Forumlarda dert yanmak yok. Ben güçlü ve kendisiyle barışık yaşamaya çalışan birisiyim. Yeni bir yerdeyim. Burada öğrencilerim dahil her şeyim yeni. Eski sorunlarımı, yani daha doğrusu kafamda taşıyıp durduğum sorunları artık geride bırakmak istiyorum. Ben defalarca daha önce dediğim gibi istediği gibi olmakta tamamen hür bir insanım. Hayatımı kendimle barışık yaşamaksa benim en doğal hakkım.

Arkadaşlar,

Ben kamp yeri seviyorum. Kamp yerinin sunduğu tuvalet, duş gibi elektrik gibi imkanlar bir yana, sunduğu arkadaşlık ve dostluk ortamı, Aynı yeri paylaşmak üzere biraraya insanların gelmesi ve bu insanların kampçı dostlar olarak birarada yaşamaları da bence çok güzel. Ben kamptaki sosyal durumu ve sosyal ortamı seviyorum. Kamptaki çocuk sesleri mesela bir kamp yerinin en güzel yanlarından birisidir bana kalırsa. Beni bir hobi bahçesi'nin yalnızlığı ve ıssızlığı memnun etmez. Ben paylaşmayı seviyorum. Kamp yerinde aynı yaşam tarzını paylaştığım insanlar var. Bu insanlar arasından bir insan olarak hayatımdan memnunum.