2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,312
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 240,820
Bugün de seminerlerimi izledim gün boyunca, Sonra internete takıldım biraz. Kahve falan içtim. Şimdi JOYFM'e ve HECEÖYKÜ dergime geçiyorum...
Bugün de böyle... Allahıma şükürler olsun iyiyim. Sağlığım sıhhatim yerinde. Bundan önemli de hiçbir şey yok zaten...

31122011756.jpg

O'nun adı Çelebi idi, sadece bir tane üretilmişti, Yücel Hoca'nın yüz binlik karavanıydı. Neredeysen uğurlar olsun Çelebi... İlk göz ağrısı, sen bana çok uğurlu geldin umarım hala hayattasındır...
Bazı şeylerin yeri dolmaz, Benim için de Çelebi'm öyle bir karavandı. O'na yüz binlik karavanım demem öyle basit bir böbürlenme değildir.
Para gerçekliğine meydan okumaktır bu. Ama bazı gerçeklere karşı çıkmanın da bir anlamı olmuyor hayatta...
Yine de her şey çok güzeldi...
Teşekkürler Çelebi'm, Teşekkürler gelmiş geçmiş tüm kampçıdostlarım...
İyi ki varsınız. Bugün her neredeyseniz orada sağolun.
Sevgilerlee!...

atelaj.jpg

Şimdiki karavanım Pir-i Kamp... Belki ilerde ne olur belli değil...
Şimdilik yukarıdaki atelajla daha çok kendi kampımızda takılıyoruz...
Belki daha sonra gezeriz arada, Belli mi olur...
Biz Yücel Hoca'yız, Sağımız solumuz belli olmaz.
Bakarsın yollara çıkıvermişiz yeniden...

Doğaya dost, insanlara dost bir hayat yaşadım. Bundan ötürü çok da mutluyum. Hala daha istediğim şeyleri huzurla okuduğum çok da güzel bir hayatım var.
İlk eşimle yollarımız ayrıldı. Ben ondan sonra hep yalnız olmayı seçtim. Ama hala daha kendimi tam anlamıyla bir Aseksüel Bay olarak tanımlayamam. İnsanların çoğunluğu gibi ben de heteroseksüelim. Ama azınlıktan da olabilirdim. Bu da bir suç değildi.
Önümde daha istediğim gibi özgürce yaşayacağım uzun yıllar var. Belki yalnızlığım ve bu konuda talihsiz oluşum bir gün değişir yine...
Yücel Hoca'nız dilediği gibi olan ve yaşayan özgür bir kimse. Bir kampçıdost. Binlerce kampçıdosttan sadece bir tanesi.

Büyük şehirlerde yaşadığım için maddi sorunlarım oldu. Aslında hiçbir zaman tam bir bolluk içerisinde hissedemedim kendimi. Yine de bunu önemli ölçüde dışarıya yansıtmadığımı düşünüyorum. Benim zorlandığımı ancak ailem veya çok yakın dostlarım bilirler. Bu da normal bir şey...
Benim eşim atanamadı. Bu yüzden hiçbir zaman istediğim refaha ulaşamadım ama bunun suçlusu da eşim değil asla. O elinden geleni yaptı. Kısmet değilmiş...
Parasızlığımı asla kimseye yansıtmadım ve kimseden bir şey edinmiş veya kazanmış değilim. Hala iyi yaşadığıma göre bunu da bu gelirle bir şekilde hallediyorum. Allah'a şükür yine de beni hiçkimselere muhtaç etmedi Allah'ım...

Benim her yaptığım işin altında kampçı dostlarım için faydalı olma dürtüsü ve isteği yatmaktadır. Kimseye zarar verecek veya yanlış bir davranış içinde olmadım. Kendi kampçıdostlarımla kamp yaptım. Kim benimle kamp yapıyorsa ona iyi bir dost olmaya çalıştım. Bu konuda başarılı olduğumu düşünüyorum.

Gelecekte bir süre sabit karavanımda kamp yapmayı ve mutluluğuma böyle ulaşmaya çalışmayı düşünüyorum. Ben ancak kamp yaparsam mutluyum ancak sürekli de kamp yapmam gerekmiyor. Buna yazları biraz tadına varsam karavanımın bana yeter gibi. Yine de başka zamanlarda da kampçılık yapıyorum. Ben bir dört mevsim kampçısıyım.

Başka insanlar tarafından olmadık şeylerle suçlandım ama kendi dostlarım arasında benden kimse kendisinden bir şey istediğim veya aldığım konusunda şikayetçi değil. Ortada bir durum olduğu da yok. Her zamanki dostlarımla her zamanki dostluğuma devam ettim. Bana iftira ettikleri şeyler benim özelimle ilgili konular ve bu konular sonuçta kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR