2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,651
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,595

yücel hocam merhabalar. 4-5 yıldır takip ederim. bu inatçılığınıza ve sürekliliğinize hayranım. Forumu 2010 lu yıllardan beri takip ederim. eski tadı yok. bir çoğu göçtü gitti. bir çoğu farklı sosyal mecralara yazar çizer oldu. ben de arada girip eski günlerin güzelliklerini arıyorum. hatıraları yadediyorum. ve mutlaka sayfanıza uğruyorum. kaprissiz. olduğu gibi. yalın gerçek bir gezginsiniz. sağlık afiyet bol bol gezmeler dilerim.

yücel hocam merhabalar. 4-5 yıldır takip ederim. bu inatçılığınıza ve sürekliliğinize hayranım. Forumu 2010 lu yıllardan beri takip ederim. eski tadı yok. bir çoğu göçtü gitti. bir çoğu farklı sosyal mecralara yazar çizer oldu. ben de arada girip eski günlerin güzelliklerini arıyorum. hatıraları yadediyorum. ve mutlaka sayfanıza uğruyorum. kaprissiz. olduğu gibi. yalın gerçek bir gezginsiniz. sağlık afiyet bol bol gezmeler dilerim.

Teşekkürler, Moral verdiniz....

Yok arkadaşlar,

Bizim Güçlü ile olan maceracılığımız bizim için en uygunu. Ucuza alınacak bir minibüs pekçok sorun çıkarabilir. Oysa biz kendi Güçlü'müzün neyi var neyi yoksa öğrendik ve kendisiyle mutluyuz da...

İstediğim gibi yaşaram, dilediğim gibi olaram. Ben özgür bir kampçı gezginim arkadaşlar... 25 Yıldır aynı özgür düşüncelerle bu yollarda....

Bana göre karavan her zaman içinde yaşamak için değil de gezilerde kısa süreli konaklamak için düşünülmeli. Benim Güçlü adındaki aracım haftasonu kampları için yapılandırıldı. Her zaman bir evim olmasını isteyeceğim sanırım. Karavan ekstra benim için, çekme karavanın kullanımı daha da nadir olacak. Yaz tatillerinde bir veya birkaç hafta, hepsi o...