2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,766
Sabah Kahvesi. Gerçi bu gece pek uyumadık. Gezenbilir'de idik her zamanki gibi...

Gezenbilir'de forumlaşma geleneği bizim çok eski bir alışkanlığımız.

Buradaki serbest özgür düşünceye katkı sağlamayı pek severim.

Bu siteyi yönetenlerden sitenin özgür kimliğine aykırı hiçbir tavır davranış şimdiye kadar görmedim.

Umarım bu site hep yaşasın ve binlerce entrylik katkılarımız hep okunsun.

Çok buzlu bir yoldan kaya kaya ve yüreciğim hoplaya hoplaya okula geldik nihayetinde... Çok şükür... Kazasız belasız...

Benim gibi güçlü kampçılar her şeyin üstesinden gelebilir. Biraz da psikiyatristlerin, psikiyatrik ilaçların da yardımıyla kötülere rağmen ayaktayız. Dimdik duruyoruz.

Bahçe eridi. Yollardaki buzlar da akşama kadar erimiş olur...
Gece kar yağarsa yarın yine aynı heyecanı yaşarız Karagedik yolunda...

Yarın bahçe nöbetçisiyim. İnşallah bu gece kar yağmaz...
Zaten dün gece tatil etmedilerse artık hiç etmezler... Şöyle güzel bir kar tatili yapamadık senelerdir...

Arkadaşlar yıllardır bu sitede hayata dair notlarımı ve güncemi yazıyorum. Bu sitedeki dostlarımdan hiçbir saklı gizli ne bir durumum var, Ne böyle bir şey oldum ne de kimseyle böyle bir şey konuştum. Ortada olmuş olan hiçbir şey yokken akılalmaz şeylerle suçlandım. Velev ki ben öyleyim arkadaşlar, Bununla bana ne yapabilecekler? İstediğimi olur dilediğimi yaşarım, kime ne gardaşım? Son derece onurlu bir insanım, İyi bir öğretmen olmaya da çalıştım. Ama ben bundan ibaret değilim istersem öğretmen de olmam gider başka bir iş yapabilirim.

Yorucu bir çalışma günü daha geride kaldı. Evceezime geldim, Radyo3'ü canlandırdım. Yemeğimi yedim üzerine meyvemi yedim ve kahvemi de yaptım çok şükür kendime.

Bugün de Allah'a şükürler olsun sağlığım iyi. Bir sorunum yok çok şükür...

SON KONULAR - FORUM

Cevaplar
0
Görüntüleme
23