KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gerçi kira giderim epiy yüksek ama oturduğum residansta iyi bir temizlik hizmeti var. Buranın elemanı tarafından temizleniyor odanız. Ücreti sadece üç yüz lira...
Yakında residansımdan ayrılmam gerekebilir. Tayin olayları. Bakalım. Kısmette ne varsa o olacak...
Beypazarı'ya tayin olursam orada da eşyalı bir evde oturmayı seçebilirim. Her istediğinizde birkaç parça eşyanızı toplayıp çıkabilme özgürlüğünüz var bu evlerde.
Şu anda oldukça kurumsal yönetilen bir residansta oturuyorum. Ama eşyalı kiralanan herhangi bir evde de oturabilirim.
Bir evin rahatlığından vazgeçemeyeceğim sanırım. Olsun ilçelerde ev kiraları daha ucuz. Hem evimde oturup hem de istediğim zamanlar karavanımda keyfimi yapabilirim. Karavan keyif işidir. İçinde yaşamaya çalışmaya ille de gerek yok. O zaman keyif de vermeyebilir insana zaten.
Evet arkadaşlar arkadan ve sırttan adice iftira eden oçocukları ile de bana hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı özgürce istediğim gibi yaşadım. Son derece de onurlu birisiyim.