Doğrusu Kazan iyi oldu ama bana biraz uzak geliyor. Tayinim Kazan olursa çok rahatlarım (Maddi anlamda) Çünkü yakıt önemli bir gider kalemi. Haftada iki kez Kazan'a gidip gelmek bütçemde bir delik açacağa benziyor. Kampa verdiğim para için zaten emeklilik sözleşmemin katkı payını düşürerek geçici bir rahatlama sağladım. Ama böyle olunca da geleceğe hiç yatırım yapmamış oluyorum. Oysa benim 2037 de alkovenli karavan hayalim ve idealim var. Birkaç aylığına ara verebilirim ama tasarruf etmeyi tümden bırakamam.
İşte bu nedenlerle Mayıs ayındaki iliçi tayinleri iple çekiyorum. Bakalım ne olacak? Eğer bu sene Kazan'a tayinim çıkmaz ise Kazan'a tayinim çıkmadığı halde yerleşmeyi de bir seçenek olarak düşünürüm.
Ben kendine ait bir karavanı olan çok nadir ve özel insanlardan birisiyim. Karavanımda keyfimi geçip hayatın tadını böyle çıkarmak benim yaptığım şey budur. Evim yine de evim olarak çok önemlidir benim için. Evimden tümden vazgeçemiyorum.
İyi geceler sevgili kampçı dostlarım. Unutmayın, burada sizi hep seven bir dostunuz var...
Hepinize Angara/Gölbaşı'dan sevgiler ve selamlar...
Allah'a emanet olunuz!...