2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,734
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,671

Bu haftasonu da bir kampçı dostumla kamptaydım. Güzel bir haftasonu oldu. Ben kampçı dostları ile kamp yapmayı seven özgür bir adamım. Hayatı tam olarak istediğim gibi yaşadım. Bana şuymuşum buymuşum diye yalanla saldıran tiplere hiç aldırmadan. Doludizgin, özgürce...

Hiçkimse cevap vermiyor muhtemelen kimse okumuyor da, Yine de inatla yazmaya, yazmaya, yazmaya devam. Ölene kadar bu tecrübeyi anlatmaya devam...

Pazartesi İliçi atamanın açılması lazım, Kahramankazan'da açık olacak mı göreceğiz. Belki açık bile yok. Olsun her şeyi göze aldık artık. Beypazarı ve Sincan da istemeyi düşünüyorum. Açıkları görelim hele de. Nasıl bir tercih yapacağımız ortaya çıkar. Favorimiz Kahramankazan olmak üzere pek çok yere talibiz bu atamada. Puanımız biraz var ama bizden yüksek puanlıların da sayıları epiy vardır. Göreceğiz dostlar. Artık kısmette ne varsa... Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler...

Kendime Kahramankazan'da bir ev tutmayı düşünüyorum atanırsam. Kampta yaşayamayacağım. Zorlukları var.

Ama yine de zamanımızın çoğu artık bu kampta geçecek.

Kahramankazan'a atansam da, Atanamasam da bütün tatillerde kampta olacağım.

Arkadaşlar,

Dostluk, Gönülden gönüle kurulan bir köprüdür. Gerçek dostluk çok kıymetli bir şey. Ama birisi dostluk peşindeyken karşısındaki insan farklı dünyalarda olabiliyor. Kurmaya çalıştığınız güzel bir dostluk hiç anlamsız suçlamalar, iftiralar şunlar bunlarla çöp ediliyor bazı dostluk düşmanları tarafından. Olsun bunları görmek yaşamak da hayatta önemli bir tecrübedir. Mutlaka bana katkıları oldu bu durumun. Artık dostlarımı daha da çok seviyor. Kendilerine daha da fazla yakınlık gösteriyorum.

Gezenbilir forumu özgür, açık bir forumdur ve benim her şeyimi açık açık paylaşmayı seçtiğim çok önemli bir platformdur benim için. Kolay kolay burada yazmayı bırakmam.
Bu siteyi kuran ve işleten insanlarla aramda bir güven bağı var. Siteyi kapatıp bütün emeğimi çöpe atacaklarını hiç sanmıyorum. Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa siteye ben de talibim. (Satın almak için)

İşin ticari boyutunda ne olup bittiğini bilemiyorum tabii...

Halledemedik.

Huzur hep göçtü uzaklara
Sevgimiz düştü tuzaklara
Kinimiz bitmi'cek gibi
Kalbi oyuncak yapanlara
Yıprandık bu besbelli
Çoğumuzun kalbi es verdi
Biz çözmeyi düşlerken
Yeni sorular geldi
Ardımıza baktık
Önümüz dururken
En dibine battık
Yüzeyi ararken
Planımız tamdı
Hayat onu çaldı
Sanki başka işi yokmuş gibi
Biz ona söverken
Sanırım hepimizin var bir yarası
Çoğumuz dosttur derdiyle gece yarısı
Olmasa yetim kalır çilingir masası
Huzur hep göçtü uzaklara
Sevgimiz düştü tuzaklara
Kinimiz bitmi'cek gibi
Kalbi oyuncak yapanlara
Yıprandık bu besbelli
Çoğumuzun kalbi es verdi
Biz çözmeyi düşlerken
Yeni sorular geldi
Ardımıza baktık
Önümüz dururken
En dibine battık
Yüzeyi ararken
Planımız tamdı
Hayat onu çaldı
Sanki başka işi yokmuş gibi
Biz ona söverken

IMG_20250512_100516.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR