2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,282
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,213

340000 Bakımımız tamam. Güçlü'de bir hava emiş hortumunu da değiştirdik motor bölümünde çekişi de iyileşti arabanın... Küçücük bir hortum bu kadar mı etkisi olur? İşte teknolojik motorlar böyle. Neyin neye yol açacağı belli değil. Şimdi evceezime geldim.

Arkadaşlar ben her sene bir hafta falan bir kampta tatil yapıp sonra da sürekli kaldığım kampıma dönüp orada tatilin kalan kısmını geçiriyorum. Benim gücüm ancak bu kadar karavancılık yapmaya yetiyor. Ama ben bununla mutluyum. Yine nefsimi köreltecek kadar tatil yapamadığımı söyleyemem. Devlet bana gün sayısı olarak müsaade etse de yazımı tatil yerinde geçirecek kadar maaş veremiyor ama ben devletimin verdiği maaşa da razıyım. Kendi imkanım kadar yapar mutlu olurum. Sorun yok. Çok genel manada bir para sorunum yok. Çok şükür bir şeyler kazanıyorum.

Herkese sevgiler ve selamlarımla...

Bir insana da Altınkamp gibi yada Aktur gibi güzel bir kampta bir hafta tatil yeter. Bence bu konuda şımarıklık da yapmamak lazım. Yapıyoruz işte tatilimizi. Bu ülkenin sunabildiği imkan bu kadar. Buna da şükür. İşsiz güçsüz zor durumda olan insanlar da olduğunu hesaba katmak lazım. Şükürsüz olamayız. Biz bir hafta tatilimizi yaparız. İmkanı olan daha fazlasını yapsın ona da lafımız yok. Ama bizim kendimizi başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olmamıza veya başkası tarafından aşağılanıp mutsuz olmamıza da lüzum eden bir durum yok ortada. Bu iş adı üstünde tatil, Kim ne kadar ne yapabiliyorsa odur. İlla ki pahalı işler yapacaz diye bir kurral yok. Bizi ne mutlu ediyorsa onu yapıp mutlu olacağız.

Kaldı ki ben Kahramankazan'daki kampımda da kendimi son derece rahat ve tatilde hissediyorum. Deniz Kum Güneş bu saatten sonra bana çok lazım olan şeyler değil. Bu nedenle bir haftalık Altınkamp kampımdan döndükten sonra Kahramankazan'daki kampımda keyif yapıp güzel müziklerimi dinleyerek hep imkan bulup okumak istediğim kitaplarımı rahat rahat okuyarak kendimi yine yapmam gereken güzel karavancılığımı yapmış olarak hissedeceğim. Ve tatilin bu kısmı da benim için kampçılık ve karavancılık açısından son derece verimli ve güzel geçeceğine inancım tam.

Tamı tamına 25 yıldır son derece güzel ve gerçek bir şekilde karavancılığımı yaşıyorum ve bundan çok da memnunum. Kimse beni kendinden aşağı görmek ve bana daha aşağılarda bir rol biçmek isteyenlere de madalya takmadı. Biliyorum çoğu insanın durumu benden iyi, ama öyle de olsun. Sorun değil. Kısacası benim yapabildiklerim bunlar ve ben bunlarla yine de mutluyum arkadaşlar...

2010'dan beridir, İyi yada kötü çeşitli karavan ve karavanımsı araçlara sahibim. Bu tatil anlayışı nedeniyle sadece mutluluk duyabilirim. İftira ve hakaret edip bana acı yaşatmak isteyenlereyse kulaklarım kapalı. Arkamdan istediklerini uydursunlar umurumda da değil. Kampçı dostlarımla dostça birarada olmaya devam edeceğim. Doğru bildiğim şeyleri yaparak mutlu olma alışkanlıklarıma devam ediyorum ve edeceğim.

Benim için ille de çok gezeceğim veya ille de sürekli farklı yerlerde olacağım gibi kurallar geçerli değil. Herkesin yaşayışı ve kuralı farklıdır. Ben de duran karavancıyım arkadaşlar. Bir yerde durmaktan da keyif alıyorum. Bu beni aşağılamaya meraklı oldukları insanların arasına da soksa sonuçta ben buyum ve böyleyim. Benim durumum ve benim gelirim de buna yetiyor bu kadar basit...
Ben kamplardan hizmet almak koşuluyla istediğim kadar istediğim yerlerde durarak karavancılık yapıp keyif alabilirim. Benim kuralım da bu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR