2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,957
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 113,258

İnsanlar beni bir şeyler yüzünden yArgıladılar yargıladılar ben artık kendim dışındaki bu yargılamalara tamamen kapalıyım. Çünkü ben şizofren olarak çok önemli bir sınırı aştım. Artık hakkımda ne derlerse desinler zaten önemli değil. Zaten ben bir şizofrenim arkadaşlar.

Benim kimseyle bir derdim problemim olduğu yok. Benimle uğraşan insanlar durduk yere kendileri dediler biz senin ne olduğunu biliyoruz diye... Bir şey olduğum da yok. Herkes gibi gayet normal yaşayan bir insancıkım. Garibanın biriyim.

Kamp yapmayı takıntı derecesinde çok seviyorum. Karavanlar da bir başka konu. Ben hep bu sevda ile yaşıyorum. Dostlarıma dostum diyorum. Benim çok sayıda kampçı dostum oldu.

Halen kampçılığıma özgürce devam ediyorum. Çok paranız olmasa da hayal ettiğiniz şeyin peşinden giderseniz bir gün gelir o hayaliniz de gerçek olur. Allah hepinize gani gani mutluluklar ve içinde mutluluğu bulacağınız karavanlar nasip etsin. Ben hayal ettim, benim hayallerim gerçek oldu çok şükür...

Ben bir zorlukla karşılaştığımda hep karavanımı, karavanımda olmayı düşünürüm. Böylece zorlukların üstesinden daha kolay gelebiliyorum. Bazı kötü kalpli aşağılık insanların arkamdan konuştukları şeyse umrumda bile değil. Ben bir Türk karavancıyım. Karavanım bana sadece mutluluk verir. Kötü olanlarsa bazı insanların taşlaşmış kalpleridir. Onlardan içeri nur sızmaz. Kapkaradır, kaskatıdır onların kalpleri. İyi ki böyle birisi olmadım hayatta. Ben dürüst, seven ve kazık yiyen oldum ama duygusuz yaşamaya katlanmadım hiçbir zaman..

İftira eden ( pislikler) beni çıktığım kutlu yoldan döndüremedi. Ancak ben artık hizmetlerimi ve mücadelemi derneğimin çatısı altında yapıyorum. Bu dernek çatısı altında bir gün belki çeşitli görevlere de gelirim. O zaman da kampçı ve karavancı dostlarıma daha güzel bir Dünya yaratmak için var gücümle çalışırım.

Türk karavancılığına, www.pirikamp.com blog sitem ve Gezenbilir'deki çalışmalarım armağanımdır. Elimden bu kadarı geldi ben de elimden geleni yaptım. İnsanlar için Anonim içerik oluşturdum. Yetmedi kendi hayatımı paylaştım. Genç kampçıların yolunda ışık olsun inşallah yaşadıklarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR