2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,965
Akşam yürüyüşümden...

1000020578.jpg

Kitaplarımla ve onları yazan yazarlarla hasbihal ediyorum. Ben de kendime arkadaş veya dost olarak onları buluyorum. Kendi yalnız Dünya'ma çekildiğim söylenebilir ama ben kitaplarımla mutluyum...
İyi müzik ve güzel kitaplar işte benim yaşamımın vazgeçilmezi bunlar...

Yunanistan'a açılma konusuna sıcak bakmıyorum. Her şeyden önce ben bir şizofren hastasıyım ve olur da yurtdışında atak geçirirsem beni kimse toplayıp getiremez. Bu nedenle yurtdışı kampçılığı benim gerçeklerimle bağdaşmıyor. Yurtiçinde uygun otellerde otel tatili. Bilinen yerler ve coğrafyalar. Daha az risk. Eğer istersem araba ve karavan kampçılığı yapabilirim. Ülkemiz de çok büyük ve geniş. Ama bana bu genişlik de lazım değil. Ben her yıl Mudanya'ma gitsem bana yeter.

Arkadaşlar,

Ben istediği gibi olmakta dilediği gibi yaşamakta özgür birisiyim. Bana çok çirkin adamlarla iftira ederek de hiçbir şey yapamadılar. Her zaman arkadaşlarımla özgürce kamp yaptım ve her zaman kamp yapacak arkadaşlarım da oldu. Kişiliğimi karakterimi hedef alan aşağılık saldırılarla da bana hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Benim istediğim gibi olma ve dilediğim gibi yaşama hakkım var. Bu en temel bir insan hakkıdır arkadaşlar. Ben özgür bir öğretmen ve özgür bir insanım. Bana böyle de bir şey yapamayacaklarını bütün Dünya gördü. Kampçı dostlarım arasında olmaya devam ediyorum. Hayatımı özgürce ve istediğim gibi yaşıyorum. Bu bir cinsel kimlikse evet, benim cinsel kimliğim özgürdür arkadaşlar. Ben özgür bir aseksüel bayım. Hayatımı nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşıyorum. Hiçkimse de bana karışamadı, karışamıyor arkadaşlar...

Ben bütün insanların eşit ve kardeş olduğunu düşünüyorum. Bana göre zaten birinci sınıf insan ikinci sınıf insan diye bir şey yok. Bu birilerinin yaratmak istediği bir yanılsamadan ibaret. Hepimiz eşitiz ve hepimiz yaşayan bütün insanlar olarak kardeşiz. Çok da bir şey söylemedim. Ben kampımı yaptım. Kafasına uyan yanıma geldi hepsi o kadar... Benim kampçı dostlarımın hepsi de birinci sınıf insanlar. Aralarında ikinci sınıf insan diye bir şey yok arkadaşlar.

Ben artık Türkiye Kamp ve Karavan Derneği ile yapıyorum toplubirlik etkinliklerimi. Zaman içinde derneğimin etkinliklerinde görev de alabilirim. Çok sevdiğim insanlara kamp yaptırma hobisini insanlara en faydalı olacak şekilde sürdürmeye devam edeceğim.

Belki de seneye Yunanistan'daki kampların tadına bakarım. Gerçi yurtdışına çıkmayı pek düşünmüyordum ama belki çıkabilirim de. Yeşil pasaportumu bu sene artık çıkartayım en iyisi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR