2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,871
Arkadaşlar,

Benim hayatımda insanlara iftira eden oçocuklarına hiç yer yok...
Onları hayatımdan çıkardım ve bir daha ne kendilerini görmek isterim ne de,
kendilerinden bir haber almak isterim. Onlar benim için yok hükmündeler...
Ben onurlu bir Türk karavancısıyım.
Kimseden bir şey istemiyor olduğumu herkes gördü ve biliyor...

Çamaşırhaneye gidip makineye çamaşırları attım. Yıkanmasını bekliyorum. Okullar öğretmenler için bu hafta açılıyor. Buradan tüm meslektaşlarıma başarılı bir yıl dilerim. Benim tayin sonucum Pazartesi belli olacak...

Arkadaşlar,

Ben özgür bir insanım... İstediğim gibi yaşar ve olurum. O***puçocukları bunlarla da bana hiçbir şey yapamadı. Tamamen istediğim gibi olmakta özgürüm.

Ben bir Bursa Beyefendisiyim ve Yücel Hoca olarak da anılırım. Herkes gibi normal bir insanım ve hiçbir suçum günahım olduğu yok. Arkadaşlarımla mutlu mesut kamp yaparım. Ben mutlu ve dost canlısı bir kampçıyım. Bana birşeymişim diyen aşağılık herifler bunu kanıtlayacak bir şey sunamadılar arkadaşlar. Tamamen kötü niyetli bir iftiradır iftiralar çöplüğünde yerini almıştır. Ben onurlu bir öğretmen ve onurlu bir kampçı gezgin olarak hayatıma devam ediyorum arkadaşlar...

Bugün de 2 km kadar yürüyüp geldim. Mogan'a gölün Güneyindeki sırtlardan bir bakış attım. Geldim. Güzel bir yürüyüş oldu. Havadaki serinleme beni de olumlu etkiliyor. Artık daha rahat yürüyorum. Biraz daha serinleyince daha da güzel olacak. Bu evimi, çevresini ve yakın çevrede yürümeyi çok seviyorum.

Belki Kahramankazan'a taşınabilirim. Ayaş'a buradan daha yakın. Karavan da orada. Ben de o tarafa geçebilirim. Her şey atamaya bağlı. Şu anda bir şey yapamıyoruz. Sonuçları bekliyoruz...

Güçlü kendisini çektiğim yerinde uslu uslu yatıyor. Yatsın bakalım. Ayaş'a tayinim çıkarsa çok iş düşecek ona. Günde 80x2=160KM...
Ayaşta ev tutmayıda düşün hocam Angaraya canın istediğinde pat diye düşersin. Ayrıca alternatif olarak Yenikentten Ayaşa gidip gelmek kolay olabilir. Güzel canın nasıl isterse öyle yap hocam

Ayaşta ev tutmayıda düşün hocam Angaraya canın istediğinde pat diye düşersin. Ayrıca alternatif olarak Yenikentten Ayaşa gidip gelmek kolay olabilir. Güzel canın nasıl isterse öyle yap hocam
Teşekkürler. Yenikenti de değerlendiriyorum. Güzel söylediniz. Ben pek faturalarla ve taşınmakla uğraşmayı sevmiyorum. O yüzden eşyalı ve otel gibi bir evde oturuyorum şu anda. Bu oturduğum evin en güzel tarafı kurumsal bir yönetime ve personele sahip olması. Mesela benim kargom hangi saatte gelirse gelsin bina yönetimi onu teslim alıyor. Bu benim için güzel bir hizmet. Sonra her istediğimde cüzi bir paraya evimi baştan aşağı temizletebiliyorum. Bu da benim için çok iyi bir nimet çünkü bekarım tam olarak kendim temizleyemiyorum. İşte bu nedenlerle burayı seviyorum. Ama Gölbaşı günlük gelip gitmeye yine de biraz uzak kalacak. Karavanımın olduğu Kazan'a taşınmak iyi olabilir. Pişman olursam geri dönme şansım da var ama sadece emlak komisyonum yanar. Bir kira bedeli kadar ödenen emlak komisyonu günümüzde epiy bir değerli hale geldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.