Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Pek çok yeri seviyorum ama Angara'ya olan aşkım bambaşkadır. Burası bir kampçı gezginin yaşayabileceği güzel bir yerdir arkadaşlar... Başka bir ilçeye tayinim çıksa bile Angara'da olmaya devam edeceğim. Belki de uzun bir süre...
Kahramankazan'daki sabit kampçılığım sürüyor ve sürecek. Bir karavanda hayatımı sürdüremem. Belirli standartlarda giyinmek ve temizlenmek zorundayım. Hiçbir kamp yeri kışın sıcak bir duş sağlamıyor. Evde olmak psikolojime de daha iyi geliyor. Rahat ettiğim bir evde olmam şart. Arada gidip kampımı yapıp kendimi mutlu edebilirim ama kamp halinde yaşayamam. Ben bu şartlarda bunu yapamam. Çok daha iyi kamp alanları olmalı yada karavanım o kadar donanımlı olmalı ki kamp alanının tuvaletini ve duşunu kışın hiç kullanmam gerekmesin. Yine de çamaşır ve ütü yine sorun. Onlarda olmalı. Yani bana şu yürüyen ev denilen karavanlardan birisi olması lazım.
Kahramankazan güzel sakin bir kamp ve bana istediğim şeyleri sunuyor. Öyle aman aman da uzak değil. Pekala haftada bir gidip bir değişiklik yapmaya, kamp ortamını solumaya uygun bir yer. Oraya verdiğim para da aylarca verdiğimi düşününce bir yekün tutuyor ama o kadar da yüksek bir bedeli yok. Benim keseme uyuyor bu kampın uzun süreli kiracılarına uyguladığı ücret politikası, gayet başarılı.
Tek sorun şu, Sabit bir yere para verdiğinizde bir de gidip dışarıda başka yerlere para vermek istemiyorsunuz. Arkadaşlarınız farklı kamplara da gidiyor olsa siz yine kendi kampınızda olmak istiyorsunuz ki bu da çok doğal zaten...
Yücel Hocanızı Kahramankazan'daki kampında dört mevsim kamp yaparken görme şansınız var. Biz burnu büyük tiplerden değiliz arkadaşlar. Halk adamıyız biz.