2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,968
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,124
IMG_5718.JPG

Artık Güçlü ile Kampervan olarak değil normal binek araç gibi geziyorum. Gittiğim yerlerde otelde, öğretmenevinde yada pansiyon türü yerlerde kalacağım.
Karavancılığımı Kahramankazan'daki karavan kampındaki karavanımda kalarak sürdüreceğim. Bu karavanda kalmak için uzun süreli tatillerim var. Mesela Yaz tatili gibi. Yazın otel tatili en fazla bir hafta yapıyorum sonrasında karavanıma geçiyor karavanımda geçiriyorum günlerimi. Yine kışın Şubat tatilinde de karavanımda konaklayabilirim. Ayrıca ara tatiller de var.
Mudanya'ya çok fazla gitmeyeceğim çünkü hem yol hem konaklama oldukça pahalı. Sadece Şubat Tatilinde bir hafta, Yazın da yine bir hafta Mudanya'da otelimde tatil yapmayı düşünüyorum.
Ben bir Mudanyalıyım ve Mudanya'yı çok severim. Ama bütün birikimimi de otellere veremem. Emeklilikte karavanım Letafet ile özgürce gezmek istiyorum. Eğer tüm birikimimi otellere verirsem bu hayali gerçekleştiremem.

Gereksiz yere bir yerlerde bulunmak ve para harcamak çok doğru bir yaklaşım değil. Bizler kampçıyız ve doğada olmayı seviyoruz ama bu yakın ve basit bir yer de olabilir. İlle çok maliyetli gezilere katılamayacağım. Benim bir hayalim var. Alkovenli karavan istiyorum bunun için para biriktirmem lazım.

Çayımı bir termosa koyup sitemin bahçesinde banklarda içmek de bana keyif veriyor doğrusu. Ucuz ve basit yaşamak lazım. Bizim ekonomimiz belli. Yapabileceğimiz şeyler çok sınırlı malesef. Ama yine de biz bu hayattayız ve yaşıyoruz özgürce...

Bir de ben yeni yerlerde bulunup oralarda fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Çektiğim fotoğraflara belki hiçkimse bakmıyor bile ama olsun ben yine de fotoğrafçılığa çıkmayı çok seviyorum Ama ben fotoğraflarımı her yerde çekebilirim. Genelde günlük olarak bir yerlere fotoğraf çekmeye gitmek bana yeterli gelir. Gittiğim yerde konaklamam şart değil. Benim ille fotoğraf çekmeye yeni bir yere gitmem gerekmiyor. Eskiden bulunduğum yerlerde yine bulunup fotoğraf çekmeyi seviyorum. Şimdi makineme yedek batarya aldım. Gittiğim yerlerde daha uzun süreli fotoğraf çekebileceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR