Arkadaşlar,
Hayatımda dilediğim gibi oldum istediğim gibi yaşadım. Eşim benden ayrılıp kendine yeni bir düzen kurdu. Bunlar gerçekleşeli çok uzun zamanlar oldu. Ben kimsenin yanında yanlış bir niyetle bulunmuş birisi değilim. Kendi zevkime göre kendi araçlarımla kampçılığıma devam ediyorum. Hayatta kimseden bir avanta yada başka bir şey elde etmedim. Kampçılığımı hep özgür yaptım. Kimseyle aramda bir para veya menfaat ilişkisi olmadı. Düzenlediğim kamplar herkesin katılabildiği özgür kamplardı. Kimseyi özellikle seçmiş ve çıkarmış değilim. Bugün kendi kampçı dostlarımın çoğunlukta olduğu bir EGEKAMP gurubu daha yönetiyorum. Farklı guruplarda farklı derneklerde olabiliriz veya olmayabiliriz. Kendimiz de dernek kurabiliriz hiç önemli değil. Önemli olan bizim bir birey olarak kampçılığımızı düzgün bir insan olarak yapıyor olmamızdır. Benim 25 yıllık kampçılık hayatımda başımı öne eğdirecek hiçbir hareketim davranışım yoktur. Onurlu ve şerefli bir Türk öğretmeniyim. Halen fiilen öğretmenlik yapmaya devam ediyorum. Benim kampçıdostlarım da alalade herkes gibi insanlar olan kampçılardır. Ortada hiçbir durum olduğu yok. Biz özgürce kamp yapan kampçı gezginleriz. Kimse ile bir derdimiz yok. Yalnız zaman içerisinde tutumlarımız davranışlarımız gelişti, biz de geliştik. Artık Para düşüncesine karşı gelecek yoğun emekle yapılan işler peşinde koşturmuyorum. Benim karavanım ÇELEBİ gerçekten benim karavanımdı ve bana özeldi. O da şimdi başka birilerinde belki de. Hiçbir şeyin öyle çok fazla bir önemi olduğu yok. Ama PARA gerçeğine karşı çıkılmaz. Bu Dünya'nın belkide çok yanlış olan düzeni malesef PARA teorisi ve gerçeği üzerine kurulmuş. Artık bunun farkındayım. Parası olan bu işi daha güzel yapar. Ben de böylece Amerika'yı bir kez daha keşfedenlerden oldum. Her seferinde Amerika'yı keşfedip mutlu olabilecek pekçok insan var. Bizim yaşımız da ilerliyor. Artık orta yaşlı olduk. Yani diyeceğim o ki bizim kimse ile bir meselemiz yoktur. Kendi halinde kamp yapan kendisi de kendi halinde olan bir insanım ben.