2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,957
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 280,404

Pirikamp'ı Kazan'a sabitledim. Hızlı gidip gelmem gereken bir kamp olursa da zaten Güçlü The Camper Truck (Güçlü kampçı kamyonet) ile gidiyorum. Her türlü de keyfime bakıyorum. Sadece yaptığım Termos Actionlar bile beni idare etmeye yetiyor şimdilik. Kampçı dostlarım derneğimde yine beni beklerler ama kısmetse gidebilirsek işte... Bizde her şey kısmet işi, Olursa yapabilirsek yapıyoruz. Yapamazsak yapanları izleyip mutlu oluyoruz. Bizim hayatımız da böyle geçiyor arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Bugün eve gelirken Güçlü'den inip markete kadar gittim dönüşte içim üşüdü resmen. Gerçek soğuklar başlamış. Kendime hemen evceezime atıverdim. Artık montumu giyme vakti saatim gelmiş...

Snd_cOTUlUMygxGQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-4.jpg

Arkadaşlar,

Bir yerde saygı eksilirse oradan sevgi de ayrılır. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Maddi konular zorluyor. Kamp yerine Termosçuluk yapıyorum artık. Demliyorum çayımı termosuma, Haaydiii Kirazdibi'ne... İyi de oluyor yani. Hava alıyorum. Açılıyorum. Hep evde bilgisayar başında oturmak da iyi değil. Arada insanın doğaya çıkması bulutları ve ufku görmesi gerekli.

Profesyonel meslek olarak ben geziyorum video çekiyorum diyenler var. Bunlar hususiyetle bayan karavancılar. Böyle bir şeyi başarabileceğime ben inanmıyorum. Başarana da şapka çıkartırım. Hem karavanda sorunsuz uzun süreli yaşayacak, Bir de bundan para kazanacak. Bence harika olurdu ama bir dönem kitle yakalansa bile yüzler eskiyor aynı kitleyi Motokaravan mı? Çekme Karavan mı gibi banel konularla güncel olarak elde tutmak bence uzun zaman için pek mümkün olmaz. Nitekim zaman zaman yeni yeni yüzler gelip giriyor karavan tube'mize. Biz de keyifle izliyoruz.

SHOW dünyası bize göre değil. Biz kendi halinde karavancıyız. Daha çok yazıp çiziktiriyoruz böyle forum köşelerinde. Buna da çok talep yok. Artık kimse yazılı mecrayı pek kullanmıyor bile. Biz antika olduk artık. Birbirimizin dilinden anlayan birkaç kişiyiz belki yalnızca...

Arkadaşlar beni ısrarla olduğum gibi kabullenemeyen, Bana çirkin şeyler takan insanlarla bana sonuçta hiçbir fenalık da yapamadılar. Hayatımı istediğim gibi olmaya yaşamaya hakkım var. Bununla bana bir şey yapamıyorlar. Dilediğim gibi de olup yaşıyorum. Hayatıma kimse karışamıyor.
Yukarıdaki söz doğru. İnsanın çevresinde malesef olmamışlar hep var. Bunlar olmamış, olamamış insan arkadaşlar. Hayatınızı bunlara göre yaşamayın. Kendinize yazık edersiniz, Ben gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR