2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 312,584

İstediğimiz gibi özgür yaşayan kampçılarız biz. Dilediğimiz gibi olduk yaşadık. Bize bununla da hiçbir halt yapamadılar. Kötüler. Kötülerin şerrinden ancak Allah'ımıza sığınırız. Ve özgürce özgür kampçılığımıza ölene kadar devam edeceğiz. Kimseden korkumuz yok arkiler...

Bizim bir suçumuz günahımız olduğu yok arkilerim. Hepsi bir oçocuğu yalanı. İstediğimiz gibi olmaya da dilediğimiz gibi yaşamaya da hakkımız var. Herkes de bunu biliyor...

Biz özgürce kampımızı yapıyoruz arkiler. Kamp yapmak dışında en ufak bir derdimiz yok. Ne parayla işimiz var, ne siyasetle. Ne ortada bir durum olduğu var. Ne de bir şey...

Merhaba arkilerim,

Bugün okul çıkışı siteye sebzeci gelmiş. Güzel Ispanak ve Kerevizi vardı aldım. Önümüzdeki günlerde ıspanak ve kereviz pişireceğim zeytinyağlı...

Bugün de Mercimek yedim ve tencerenin dibini gördüm. Tencere yıkandı. Sonra da kendime sevdiğim gibi şekerli bir Türk kahvesi yaptım geçtim computerimin başına...

Arkadaşlar,

Yücel Hoca'nız zaten her şeyini yalansız ve açık yaşayan birisi. O'nun cinsel tercihi de bir sır değil. Bana göre ne kadar delikanlı bir insan olduğumu kendimin biliyor olması yeter arkadaşlar. Kimseye ne bir şey anlatmak ne de kanıtlamak zorundayım. Hayatımı dilediğim gibi olurum. Bana bununla bir şey yapamadıklarını herkes gördü. Gerçek bir eşcinsel durumum olsaydı bile bununla bana yine hiçbir halt yapamayacaklardı. Ki bunun hayali iftirasıyla yine bir şey yapamadıkları gibi. Ben özgür bir aseksüel bayım bunu defalarca söyledim. Ama ben bir bayım arkadaşlar. Hayatımda Türk Adet örf ve ananelerine aykırı yaşadığım hiçbir konu ve durum yok. Erkek kolonyası ve deodorantı kullanırım, Saçımı erkek modelinde kestiriyorum, Giyimim erkek modelidir. Böyle olmaya da bilirdi. Bu tamamen benim özgürlüğüm hiçkimseyi ilgilendirmez arkadaşlar...

Cinsel Tercih meselesi şu kadar basittir:
Sen elma sever yersin başkası elmayı sever ama portakal da sever ve yer. Elma yiyen birisi olarak kimseye sadece elma yiyeceksin diye zorbalık yapmaya hakkın yok. İnsanların tercihleri seni ilgilendirmez. Bu onların özel meselesidir.

Cinsel tercih ayrımcılığı, Cinsiyet ayrımcılığı, Etnik köken ayrımcılığı, Din dil ayrımcılığı, Ten rengi ayrımcılığı ve ayrımcılığın her türünü nefretle kınıyorum.
Asıl bunu yapmaya çalışan adamların adamlığı ve insanlığı sorgulanması gereken.
Kendi halinde bir kampçı karavancı olan gariban Yücel Hoca'nızın değil!

Çamaşırlarımı çıkardım astım. Haftasonu işim hallolmuş oldu. Belki bu haftasonu kamp yapabilirim. Kahramankazan'daki karavana gideyim var düşüncemde... Bakalım.
Evde de takılabiliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR