amigo' Alıntı:Selam boracım en kısa zamanda belemedik gezisini gerceklestirmek istiyoruz ,mahmut abininde selamı var herkese selam gorusmek dilegiyle.
Quaxl' Alıntı:herkese selam, eğer bir tanışma kahvaltısı olsaydı rahatlıkla gelebilirdim ama zaten öğleden sonra bahçemi kontrol etmek için arazide olacağım. o kadar uzak bir yere gidip gelmeye çalışırsam sizlerle çok kısa bir süre buluşmuş olacağım. bunu da yapmak istemiyorum; bir arkadaşa bakıp çıkıcam der gibi.
dediğim gibi bir kahvaltı olsaydı çok rahat olurdu. ben de sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bu şartlar altında bir dahaki aktiviteye kaldı diyeyim. hepinize iyi günler. umarım güzel bir gün geçirirsiniz.
Yuce' Alıntı:Dostlar Flash Haber;
28 Kasım Pazar Günü Tahta Masa da keyif kahvaltısı diye başladık ama aynı günde ve aynı saatte Üniversitenin arkasında dağ Bisikleti yarışının olacağının haberini aldım. Ayrıca bu organizasyona cross motorcu arkadaşlarımızda katılacaklarmış.
İlk Başta Tahta masa duyurusu yaptığımız için şimdi Açık Oyalamaya sunuyorum:
1) Pazar Brunch'ı Tahta Masada
2) Dag Bisikleti yarışında boy göstermek, 4x4 lerle biraz şov yapmak ve orda kamp masalarında piknik düzenlemek.
Oy çokluğunun geçerli olmasını öneriyorum.
OYLAR:
1) Yuce (Onur) : 2 Yarış
benim oyum 2 yarş tan yana
MUSTANG' Alıntı:bende kısa surelıgınede olsa ugrayacagım yerı kesınlestırınde .. duran hemen kustum oynamıyorum yok adanada olusum olmama sebebı cabuk darılıp kusmemız zaten cıkartırım saybasına yaktırım mangalı bak)