Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,760
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

bence şöle yapsak peki mesela bi katını uyku tulumunun altına bi katınıda üstüne sersek olabilirmi çünkü uyku tulumunun içi çok dar ya bide içine serersek ben zaten zor sığıyorum hiç sıgamamki içine :smiley:

Etiketler

Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

konuşma leeeynn çık dışarı gelemeyeceğimi teeeeee ışık dağında biliyodun ama asıl cezalı olan sensin bu tarihe bu kampı yaptıgın için

ben buldum yöntemini ;D
bir adet sessiz çalışan portatif jenaratör,
bie adet ufo,
çadır sauna gibi olmazsa, neyim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:D ;) :smiley: ;D ;D ;D ;D ::smiley:

Biz önce kar üzerine bir yaygı serdik. Aslında bunun için kamyoncuların kullandığı muşambalar var. Çadırın altını kaplayacak şekilde konabilir.
Yaygının üzerine yanyana iki tane mat koyduk.
Üzerine Çadırı kurduk.
Çadırın zeminine 2 kat olacak şekilde battaniye koyduk.
Üstüne şişme matlarımızı yerleştirdik.
En üste uyku tulumlarımızı koyduk.
İçine battaniye gerçekten zor. Ben anca sığıyorum. O yüzden üstüne battaniye koyma fikri iyi geldi.
Zerrin'in önerdiği ısıtıcıları bi sonraki kampta mutlaka kullanacağım.

isteriz isteriz beyapazarı kampı isteriz isteriz isteriz kamp isteriz vaaalllla cem sana söyleyeyim başınızın etini yiyecem bi daha beypazarında kamp yapmanız için benden sölemesi ya en yakın zamanda ayarlarsınız yada dilimden kurtulamazsınız :smiley:

efe bey bende geçen kampta o dediğinzi çadırın altına full kalın muşamba olayını ve çadırın içine battaniye olayını yaptım mat üstünede uyku tulumu yaptım aracım olmadıgı için fazla eşya getiremiyorum yoksa çadırın altına şu ince paketlemede kullanılan straforlar var onlardanda ve 2. bi battaniyede alacağktım

baba o kadar teferruata hıc gerek yok,cadırın altına 2 katlı mat tamamdır,siz şişme mat kullandığınız için üşüdünüz,ben bunun üşütme garantisi vereceğini öncedende yazmıştım,şişme matın içindeki havayı hava hareket halinde olduğu için ısıtamazsınız sisizn vücut ısınızı emer.2 katlı mat iyi bir uyku tulumu mesela ismail abiniki askeri uyku tulumuydu oyle bir tulum birde çok usurseniz ustunuze battanıye tamamdır.buna rağmen üşürseniz çadırın ortasına kendimi yakarım,bu kadar ıddıalıyım.

15 gün sonra Bolu Aladağlarda off-road etkinliği yapacağız,yine kamplı olacak,ayrıntıları veririm.

Benım cj-6 nın şanzumanınıda halledersek bende onu tam denemiş olacağım

benim yöntem iyi ;D
bir battaniye=2 kğ (çadırın altına)
çift mat=0,5 kğ x 2 =1 kğ
bir battaniye daha=2 kğ(tulumun üstüne)
tulum= 2 kğ
Naylon=1 kğ
toplam=8 kğ
jenaratör=7 kğ
ufo=1 kğ
toplam=8 kğ
denklem eşitlendi ;D
karar sizin ;D ;D ;D ;D ;D

Fotoğrafları 5'er 5'er yüklüyoruz Ertürk, sen photobucketten yüklemeyi biliyorsun zaten, IMG kodlarını kopyalayıp yapıştırıyorsun.

erturk77' Alıntı:
zerrin bu fotoları tek tek mi yüklüyecez... Bir den fazla photobucket de yüklenemiyormu? bilgi verirmisin...

Erürk sen jeneratörü getir bütün kamp ısınır ufoyla ;D

Ertürk,
Şaka bir yana, forumlarda bu konuda bir tartışma var. Webasto ve Eberspacher gibi taşıt kaloriferleri konuşuluyor. Aslında yapılabilir. Teknemde Eberspacher var. Mazotla ve 12 V aküyle çalışıyor. Mükemmel bir kalorifer. Tekne için elzem.

Fakat o kadar konfor aramak kampçılığın ruhuna ne kadar uyar bilmiyorum. Ona kalırsa arabanın arkasında tak karavanı getir. Ev gibi ohh ne güzel.

Burada amaç doğa ile mümkün olduğunca içiçe olmak olmalı. Bu sebeple taşınabilir çözümlerden ayrılmamalı. Isıtıcı pad mantıklı görünüyor.

buckete atarken tek atıyorum zerrin..bir den fazla atamıyormuyuz photobuckete...

5'er 5'er kopyala yapıştır yapıyorsun mesaja ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler