Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,416

hangisi daha güzel

• cj

Kullanılan: 22 45.8%
  • defender

Kullanılan: 26 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

yokmu bu yakınlarda bir gezi,kamp yada offroad bütün bunları bir kamp ateşinin başında konuşsak tüm gezenbilir üyeleri ile birlikte,eminim çok keyifli olurdu :smiley:

Etiketler

Birden kardeşimizi analım... Hem de Sevda arkadaşımızı biraz gaza getirelim...

isoff111.jpg

isoff113.jpg

Seni özledik Birden (hamsileri de tabii ki)...

evet edebiliyoruz biliyorum ama ben bu konunun öyle bir ortamda konuşulmasının daha keyifli olacagına dem vurmak istedim sadece :smiley: halada aynı düşüncedeyim..

Musatafa bey ben buraca bindim,çokta keyifli anlar yaşadım,sevgili Birden bey ve ailesine buradan tekrar teşekkür ediyorum,kar üzerindeki yapılan mangaldaki hamsiler çok lezzetliydi :smiley:

Bu araç beni çok iyi bilir de ben siteye video yüklemeyi bilmiyorum hala :smiley:
öğrendiğim zaman bu aletle çekilmiş görsellerimi aktarırım siteye :smiley:

Bu arada Birden abim Bodrumu mesken tuttu Hem siteyi hemde Kartepeyi unuttu ;)

Ahmet bey videolarınızda photopucketten yükleyebiliyorsunuz.fotograflara yaptıgınız işlemin aynısı..

doğuşlu' Alıntı:
ımg kodu ilemi yükleniyor peki ;)

Evet...

Birden ile bir kaç ay önce yaptığımız telefon konuşmasında, bizlerin, zaman-bütçe denklemini tutturarak gidebilmeyi hayal ettiğimiz mekan ve ortamda, bıkmış, usanmış, yorulmuş bir halde hapis hayatı yaşadığını ve buraları çok özlediğini söylemişti.

Abi orada kendisine koğuş arkadaşlığı yapabileceğimizi söylemiş hatta bu konuda forumda ufak çaplı bir kaos ortamı yaşamıştık. ;)
Herkes kendisinin mahkum olması gerektiğini idda ederken konu tatlı bir biçimde Birden abinin çektiği muhteşem karelerle kapanmıştı.
umarım yakın zamanda gelir umarım güzel günleri yine birlikte anarız

Evet hatırlıyorum...

sevda' Alıntı:
yokmu bu yakınlarda bir gezi,kamp yada offroad bütün bunları bir kamp ateşinin başında konuşsak tüm gezenbilir üyeleri ile birlikte,eminim çok keyifli olurdu :smiley:

Şu sıralar zemin kuru... Her gezi, toz toprak içinde geçiyor. En sulak yer, Trakya ve Longoz Ormanları bile bupkuru... :mad:

Küçük gruplarla keşif gezileri yapıyoruz şu sıralar. Kışa ve yağmurlu havalara hazırlık olsun diye. Bunlar da performansını bildiğimiz ve off-road ekipmanı tam olan az sayıda araç ile gerçekleşiyor çünkü, keşif gezisinde karşınıza ne ve nasıl bir etap çıkacak bilemiyorsunuz...

Off-road'da benim sevdiğim, ileride ne olduğunu bilmeden yapılan "keşif gezileri" aslında... ;) bu da ayrı bir konu...

Birkaç sene önce tanıdıgım Bakırköydeki bir galeri vasıtasıyla Almanyadan 110 getirtti, sanırım motoru Td5 ve 70000euro civarına maal oldu. Otokarın ürettıklerinden çok farklı bir araç.

Ama şu anda Jeep Wrangler JK 54000euroluk fiyatı ile çok çok çok iyi bir alternatif! Bence std haliyle dünyanın en iyi arazi aracı. modifiye imkanıda limitsiz!

B

Deep' Alıntı:
Bu duygu yüklü kıyaslamanın sonucu ne çıktı peki?
CJ kaya aracıdır, Defender ekspedisyon
Genel olarak Defender ile kaya tırmanan görülmediği gibi CJ ile de dünyayı gezeni göremezsiniz, bırakın dünayayı Türkiye'yi bile gezeni görmedim :smiley:

CJ nin Türkiye'yi veya dünyayı gezerim diye bir iddiası yok zaten. Ama bende Defender'le 100 km.den fazla gitmem. LR ile karıştırmayalım.(LR3 dahil) O zaman devreye Grand Cherokee'ler girer..Namı diğer yer uçağı ;)

sevda' Alıntı:
Ben her iki aracında hiçbi teknik özelliğini bilmiyorum yani bu açıdan bir kıyaslama asla yapamam ama şahsi tercihimi belirtmem gerekirse hiç düşünmeden Defender derim :smiley: teknik özelliklerini bilmesemde Defender ile ilgili çok güzel planlarım var gelecek günler için uzuuuun yolculuklar adına :smiley:

Planlarınıza saygımız sonsuz. Ama uzuuuun yolculuklar için planınızdaki aracı bir daha gözden geçirin derim. :smiley:

Göktuğ Abi bi defender sahibi olmama rağmen ben de senin gibi düşünenlerdendim,ama Melih Eriş Bey in 2,5 lt. DÜZ DİZEL (land rover cıların deyimiyle ''traktör'')defender ı ile gerçekleştirdiği Türk Mührü projesini duyduktan sonra defender ve uzun yol ile ilgili düşüncelerim değişti.
Bkz.
http://www.fotogezgin.com/turkmuhru/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri