Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,258

hangisi daha güzel

• cj

Kullanılan: 22 45.8%
  • defender

Kullanılan: 26 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

ya bakın tartısma uzamasın diye konuyu kısa kesmeye calısıyoruz.ama siz hala uzatıyorsunuz.

Etiketler

ladikoffroad' Alıntı:
youtubede çok güzel yapılmış defender videoları var ve bence cj kadar başarılı. ama bizim ülkemizde defenderin göktuğ ve orkun abi gibi uç noktalarda modofiye yapan olmadığından bu konuda defender altta kaldığını düşünüyorum örneğin alttaki resimdeki defender in göktuğ abi nin arazide altta kalacağını düşünmüyorum

pics-med-62-226931-defender.jpg

pics-med-62-226932-defender.jpg

mud_2_604Medium.jpg
ladikoffroad' Alıntı:
http://www.youtube.com/v/WZBbxsB0a30&hl=en&fs=1
http://i282.photobucket.com/player.swf?file=http://vid282.photobucket.com/albums/kk257/ladikoffroad/RockinghamLandroversatTixover.flv

sanırım siz biraz konuya uzak kaldınız bu mesajları yazan da benim birilerine saldırmaktan ve sataşmaktan vazgeçin hem ben defenderin kötü olmadığını savunmuştum ama sizin için bunların bi önemi yok sanırım

barış bey ne iş yaptığınızı bilmiyorum yada kimi yandaş edindiğinizi ancak sizide yazılarınızda daha duyarlı olmaya davet ederim.
ya ile başlayan her kelime ardında tartışmayı barındırır.
konu uzamaz siz merak etmeyin.
dışarıdan dahil olmayın yeter

Her iki aracın teknik özelliklerindende çok fazla anlamadığımı (yani sizlerin yazdığı gibi,ne silindir hacminden ne bilmem ne milinden ne de mekanik ve teknik olan başka detaylarından )söyleyerek tekrar konuya katılmak istiyorum.ve her iki araçtanda çok daha üstün özellikleri ve konforu olan başka bir sürü aracıda binerek test etme fırsatım oldu..
defenderin şuanda türkiyede olmayan (üretilmeyen )yurt dışındaki 08 modellerininde içinde bulundum,tüm konforunu yaşadım,80 model hiç bir konfor düşünülmemiş tamam üretildiği amaca yönelik yapılmış defenderinda içinde bulundum

Ve üstünlüğü belki tartışılması bile gerekli olmayan onca araçtan sonra ben hala bir defender sahibi olmak istiyorum tüm kalbimle..yani demek istiyorumki aslında tartışılacak yada anlatılacak çok bişey yok bazan bazı şeyler sadece tutkudur ve karşıdaki kişi bu sevgiyi o yüzden anlayamaz..mutlaka hepimizin hayatta böyle tutkuları vardır yada olmuştur,güzel olanda bu sanırım...

Ben bazan arkadaşlarıma defender alacağım diyorum,ne oldugunu bilmiyorlar land'in bir modeli demedikçe,çünkü bir çogu asfalt dışında yol görmemiş, denk gelip defendere gösterdiğimdede yüzüme dönüp 2 defa bakanlar çok oluyor çünkü çoğu bir yolda giderken ormana dalan yada dağa çıkan,bir derenin kenarından kıvrıla kıvrıla yol alan yamuk yumuk,çukur,çamur bir yolun insanı nasıl gel diye çağırdığını duymamış,bir kısmı cadırını,malzemeni arkaya atıp bir ağaç gölgesinde kamp yapmanın nası zevkli olduğunu bilmiyor..hele helede hiçbiri,benim çok sevdiğim bir arkadaşım gibi,bir araca (af diliyorum kendisinden ona araç demeyiz biz aramızda,o ruhu,kişiliği,bir duruşu olan bizim delioğlan Defenderder ) bakarken gözlerinden çakan şimşekleri ,eğilip dodiklerini dokunurkenki sevgiyi,dreksiyondaykenki mutlulugu,onunla ilgili çıkan her haberi her fotografı her maketi nasıl aldıgını ve nasıl ilgilendiğini görmemiştir...

o yüzden defender böyle bişeydir arkadaşlar,kalbinizde,beyninizde ve ruhunuzda bütün bunlara karşılık gelir.ve ben biliyorumki herkesin farklı yollarda,farklı amaçlarda kullandığı,severek aldığı yada hayalini kurduğu bir defendere mutlaka vardır logosunda defender değil cj yada herhangi başka bişey yazsada...o yüzden gelin artık bu konuyu tartışmayalım...

Ben herkese kendi defendereyla kocaman mutluluklar diliyorum :smiley:

doğuşlu' Alıntı:
barış bey ne iş yaptığınızı bilmiyorum yada kimi yandaş edindiğinizi ancak sizide yazılarınızda daha duyarlı olmaya davet ederim.
ya ile başlayan her kelime ardında tartışmayı barındırır.
konu uzamaz siz merak etmeyin.
dışarıdan dahil olmayın yeter
kimseyi yandaş edindigim yok.madem burada tartısıyoruz o zaman sizinde teknik veriler kullanmanız lazımdı.

hala anlayamamışsınız konunun nereden ve nasıl çıktığını.
allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar istediğiniz gibi teknik donelerle dolu bir off road hayatınız olsun.

Adı Land Rover ya da Jeep ne olursa olsun, hepsi ticari birer maldır, sadece makinedir; bugün birini yarın diğerini seversiniz; birilerinin para kazanmak amacıyla yaptığı şeylerdir, futbol takımı gibi araç markası tutmaya, kalp kırmaya değmez bence... ;)

Katılıyorum.eger birisini kırdıysam ozur dilerim.sonuçta hepiniz aynı amaç için burdayız.hepimiz aynı ruhu tasıyoruz.

bundan sonra cj ve defenderı kardes ilan ediyorum :D

amaçlarımızda,ruhlarımızda aynı değil farklıda olsa,mühim olan tercihlere saygı duymak,yoksa benim defenderim tüm cj leri döver ;D ;)

sevda hn ortam buralara gelmişken döver möver gibi laflara hiç gerek yok sanıyorum ;)

herkesin aracı kendiyle özdeşleşsin.Defender bana hitap eder Cj karşımdakine
kim neyle nasıl mutlu oluyorsa o yolda ilerler.
gerisi benim için sağır sessizlik :D

öyle olmasına öyle amaaaa yinede döver :D

buradaki tüm arkadaşların espiri ve mizah yetisininde ben oldukça üst düzeyde olduğundan eminim..

yada dahada bir cinlik yapıp,Gerçekler acıdır deyip ortamı alevemi versem :p :D şaka şaka

o zaman tartısmada burda son bulmuşturrr... defender <3 cj :D

Yok bu defa Barış çubukları ile dolaşmayacağım.
Ahmet bey bence çoğu mesajında haddini aştı. Hepsini yutup kardeşiz triplerine giremem.
Öncelikle kimseye kötü söylemedim, hiç bir İNSANA çamur atmadım, dedim. Varsa bir mesaj gösterin dedim bula bula ilk mesajımı bulup bana delil gösterdiniz. Mesajım da "ilk gezide anlarsın" idi. Konu buradan çıktı.
İkinci durum ise Ahmet bey e buranın gezenbilir forumu olduğunu, patron işçi ilişkisi içerinde olamayacağımızı bildirmek isteriz. Biz burada bişiler yapıyoruz, iyi yada kötü, ama sizden EMİR ALMIYORUZ. Nasıl davranmamız gerektiğini de size sormayacağız emin olun.
Benim tarzım budur. İster saldırgan deyin ister çamur atıyor. Benim tarzım budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR