O atın hali bir yandan üzüntü verici öbür yandan ders gibi...
Öğrenmeye niyeti olan varsa tabii..
Evcan' ın hali melankolik...
Bir esrarlı sonbahar gününde, otur bir köşeye,dökülen yapraklardan yayılan anılara kulak ver..
Neler yaşanmış o yaz, neler..
Mustafa ve Nedim kardeşlerim oradamıydı ?..Görürseniz selamımı iletin lütfen.
Mutlu geziler,
Evcan Kampingin görüntüsü gerçekten hüzünlüydü.. Sadece Nedim Bey oradaydı.. Kendisiyle kısa bir sohbet sonrası ayrıldık, oradan.. Dolayısıyla selamınızı iletemedik..
Yorumunuz için teşekkür ederiz..
Sağlıkla kalın...
Hisarönü'nde fazla oyalanmadan Orhaniye'ye geçtik. Sevdalı kızın eteğindeki kumları dökerek oluşturduğu yoldan, denizin ortasına kadar bir kez daha yürüdük..
Eski adı Hydas olan Selimiye, sakin, huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir yöre.. Akşamüzeri geldiğimiz Selimiye'de, geçen defa kaldığımız yerde, sahilde konakladık, gene..
Selimiye'ye kadar gelmişken Bozburun'a da geçelim, hatırı kalmasın... ;D Sezon bittiği için pek çok yer kapalı, Bozburun'da.. Teknelerinde kalan yabancılar var tek tük.. Yerli halk da ortalarda fazla görünmüyor.
Dostlar geziniz halen devam ediyor ve sizi takip etmede devam.Ben daha önceleri karavan olmadığı zamanlarda devamlı gittiğim yerlerden biride Bozburundur limanın öbür tarafı en son otelin oraya kadar aracla gıderdik ve koyun öbür tarafında Afrodit oteli var orası şu anda halen faiyette sahibi iyi bir arkadaşımdır motorla gelip alıyorlar araca yol kapalı çok sevdiğim yeri sizi sayenizde bir kez daha paylaştım..
Beni bu havalar mahvetti ,der ya Orhan Veli işte bende bu havalarda oralar da olmak istiyorum ,kedi gibi güneşe uzanarak,güneş ten kaçmadığım zamanlar da,insanların mümkün olduğunca az yada hiç olmadığı zamanlarda.Keyfini çıkarın dememe gerek yok zaten kelimenin tam anlamını veriyorsunuz görsellerde.