Ülker abla, Yavuz abi ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizin bu sitede paylaştıklarınız hep klavuzumuz olacak. Onca güzel yazı ve fotoğraflar bu sitenin ve gönlümüzün her zaman baş tacı olacak. Lütfen kendinizi fazla özletmeyin.
Bu arada sorduğunuz sorunun cevabı: yüce bilge "hiç o muhabbete girme!" diyor...
sayenizde çok güzel anılar biriktirdik, okurken içselleştirdiğim çok olaylar ve bizde gitmeliyiz diyebildiğim rotalar oldu.
Tüm bu güzellikleri sayenizde yaşadık ve yaşamaya devam etmesinide çok isteriz lakin bencilliğe gerek yok, yeniden anılarınızla beraber olabilmeyi çok isterim.
Ülker abla,Yavuz abi,
Sizlerin gezi anılarınızı uzun süre takip ettikten sonra ilk defa İznik buluşmasında tanıma fırsatım olmuştu.O gece Tugay abi ile beraber ustaca çaldığınız sazı ve türküleri hiç unutmuyorum.
Uzun yıllardır yurt içi gezilerinizde yaptığınız gerçekten emek isteyen paylaşımlarınız karavan camiasında klasikler arasında yerini çoktan aldı bile.
Veda yazınızda belirttiğiniz gibi aslında bu bir veda değil.Yine güzel, paylaşılması hoş olan yerlerden yeni haberlerinizi bekliyor olacağız kalın sağlıcak ile....
Ülker hanım,Yavuz bey.
Yazmış olduğunuz gezi anıları,Bizler için değerli bir arşiv oluşturdu emeğinize sağlık.
Bir yerlerde görüşmek dileği ile selamlar.
Sayın, Ülker Hanım, Yavuz Bey, gençlere derken kendinize haksızlık ediyorsunuz. Biz sayenizde tüm Türkiye'yi gezdik gördük, öğrendik. 'Görecek günler var daha' diye adınıza söylesem inşallah ayıp olmaz . Yolunuz bu taraflara (Marmaris) düşerse mutlaka fiziki olarakda tanışmak isteriz. Saygılar.
Sevgili Ülker abla ve Yavuz ağbimiz,
ellerinize sağlık, emek vererek hazırladığınız gezi yazılarınız, hiç unutulmayacaktır,
bence gezilmemiş ve yazılmamış yörelerden geçerken yine de bizleri bilgilendirin derim
bir yerlerde görüşmek dileğiyle,
sevgi ve selamlar
Sevgili dostlarımız
Anlarsınız ,altmışbeşin üzerınde yol yorgunluğunu atabilmek biraz zaman alıyor. Zihnimizi tazeleyip çöktük yazınızın başına keyif le . Ne diyebiliriz ki ; size hayranlığımız bir kat daha arttı . Ne güzel anlatmışsınız - ne güzel resimlemişsiniz. meger ne kadar da çok görmediğimiz yerler varmış . Hep sizin gibi olmaya çalışıyoruz da , sizler bu kadar hızlı açmasanız arayı. Oyle ya , azm ediyor ve ummutlarımızı yeşıl tutmaya çalışıyoruz (avuntumuzun böylesi) .
Saglıklar dileriz . Yine görüşebilmek arzusu ile
Selamlarımızla.
Uzunca bir süredir GEZENBİLİR ailesi üyesi olmama rağmen Karavan Dünyası ile tanışmam yeni sayılır. Gezi yazılarını incelerken tesadüf eseri fark ettiğim "egeli 2014" yazınızı bir solukta okudum. Foto-roman tadındaki eseriniz (buna sadece gezi yazısı demek haksızlık olur) beni mest etti ve müthiş keyif aldım. Akabinde 2009-2010-2011-2012 ve 2013 yıllarına ait birbirinden güzel eserleriniz de , yurdumuzu tanıtmanın yanı sıra karavancılığın da ne kadar güzel bir yaşam biçimi olduğunu ortaya çıkartmakta.
Eşimle birlikte tüm yazılarınızı gıpta ve hayranlık ile takip ettik. Size komşu olduğumuzu bilmek bizi daha çok heyecanlandırdı... Sizinle tanışıp bilgi, tecrübe ve deneyimlerinizden istifade etmeyi çok isteriz. Sizin gibi İDOL olmuş deneyimli karavancıların, bilgi ve tecrübelerini bizlerle (çömez karavan sevdalılar ile ) paylaşmanız ayrıca takdire şayan.
Yeni gezi yazılarınızı ve tecrübelerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağız... Sevgi ve saygılarımızla...
Gezdiğimiz-gördüğümüz yerleri karınca kararınca siz karavansever arkadaşlarımızla paylaşmak bizi mutlu ediyor. Üstüne bir de sizin yorumlarınız benzeri yorumlar alınca değmeyin, keyfimize... Çok teşekkürler...
Sizinle tanışmak bizi de sevindirir.. En kısa sürede görüşmek, birer fincan kahvenin keyfini birlikte çıkarmak ümit ve dileğiyle...
Sevgiler....