İyi geziler hocam.ben de İzmir bergamadayim.döndüğünüzde hem tanışmak hem de karavan sahibi olmak isteyen biri olarak karavaninizi incelemek tecrübelerinizi duymak isterim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geziler hocam.ben de İzmir bergamadayim.döndüğünüzde hem tanışmak hem de karavan sahibi olmak isteyen biri olarak karavaninizi incelemek tecrübelerinizi duymak isterim
Germir, bir vadi içinde kurulmuş.. Çok sayıdaki kilise ve ahşap konaklar bakımsız.. Yıkılarak yerlerine derme- çatma evler yapılmış.. Pek iç açıcı bir görünüm yok...
Teşekkür ederiz. Sizin bu gezi yazılarınızı kitap halinde basmak gerekir .Türkçe bu denli ayrıntılı bilgi ben hiç görmedim. Gittiğim yerleri bile okurken hiç görmemişim hissi ile tekrar okuyorum.
Bende Yozgat Belediyesi gibi Mis Dönerin koordinatlarını veriyim : 39.752980, 37.013275
Sivas'ı geçtik, Levent Bey.. Ama dönüşte tavsiyenizi yerine getireceğiz... Teşekkürler...
bartek' Alıntı:
Teşekkür ederiz. Sizin bu gezi yazılarınızı kitap halinde basmak gerekir .Türkçe bu denli ayrıntılı bilgi ben hiç görmedim. Gittiğim yerleri bile okurken hiç görmemişim hissi ile tekrar okuyorum.
Sevgili Ülker abla, Yavuz abi,
Sayenizde yeni rota bilgileri ediniyoruz ve tuttuğumuz notlar gelişerek artıyor, teşekkür ederiz.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu, gönlünüze göre nice gezileriniz olsun inşallah.
Selamlar, sevgiler.
Sivas'tayız.. Kente girişte yoğun bir kalabalıkla karşılaşınca şaşırdık.. Meğer okulların mezuniyet töreni varmış.. Hangi sokağa girsek, gruplar halinde cüppeli-kepli gençleri gördük.. Heyecan ve sevinç okunuyordu, yüzlerinde.. Dileğimiz; emekleri karşılıksız kalmasın.. İyi birer iş sahibi olsunlar...
Sivas denince, akla gelenler Çifte Minareli Medrese, Gök Medrese, Ulu Cami... Hepsi merkezde, birbirine yürüyüş mesafesinde...
İlk göze çarpan; Çifte Minare.. 1271 de yapılmış.. Mekan yıkılmış, sadece minarelerin bulunduğu bölüm ayakta kalmış...
Soma'da hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz..
Sivas'a gelip de Soğuk Çermik'i görmeden geçilmez, değil mi? Soğuk Çermik, Sivas-Erzincan karayolu üzerinden 7 km. içerde.. Su sıcaklığı 27-28 derece.. İçildiğinde karaciğer, böbrek, safra kesesi rahatsızlıklarına, banyo olarak romatizmal hastalıklar, nefes darlığı, cilt yaralanmaları gibi bir çok rahatsızlığa şifa oluyormuş...