Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,243

Ankaraya hoşgeldiniz diyorum öncelikle
kamplarda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Ankaranın konumu sayesinde karadeniz ,akdeniz ve egeye hemen hemen aynı mesafede olmasının avantajını unutmamalı

Gezecek çok vakti olan emekli vatandaş için öyle evet, ancak günü birlik gezebilen çalışan vatandaş için pek avantaj değil.

Merhaba Görüşleriniz için teşekkürler.

Gezmeye Ankara'nın ilçelerinden başladım. Polatlı, Haymana, Kızılcahamam'ı gezdim şimdilik Garip ile. Ankara'nın merkezi konumu gerçekten bir avantaj. Özellikle yıllardır hayal ettiğim Karadeniz gezimi yapabilmek için bir fırsat olur umarım bana.

Arkadaşlar,

Yarın gezmeyi düşündüğüm rota Pursaklar ve Çubuk rotası olacak. Ben standart bir otomobille geziyorum. Lüks motokaravanlarda olduğu gibi otopark, vergi, muayene, sigorta gibi sorunlarla karşılaşmıyorum. Daha doğrusu bunlara da gücüm yetmiyor. Bunun için standart otomobil tercih ediyorum. Bunun öncesinde de motosiklet tercih ettim bir süreliğine. Ben ille kalacaksam öğretmenevleri otel ve motelleri tercih ediyorum. Mümkün olduğunca küçük imkanlarla çok gezmeye çalışıyorum arkadaşlar...

karagöl var o taraflarda... (nedense türkiyenin her tarafında bir 'karagöl' vardır).

Son düzenleme:

Bugün ve bu haftasonu hiçbir yere çıkmadım. Evde geçirdim. Önümüzdeki hafta Garip ile İzmir ve Bursa'ya gideceğim sanırım hem oy kullanmak için hem de bir değişiklik olması bir gezi olması adına iyi olacak böylesi. Bu yüzden bu haftasonu gezmedim. Çubuk gezisi bir başka haftaya kaldı. Herkese selamlar...

Hafta sonu hem izmire hem de bursaya gitmek için biraz fazla kısa bir süre değil mi?

Üç seçenek var: 1-İzmir-Bursa 2-Sadece Bursa 3-Sadece Bolu civarı. Çarşamba günü kesinleşir. Buna göre Çarşamba'dan yola çıkarım.

Eski araçları toplayıp binmeyi seviyorum. Lada Samara hep sahip olmak istediğim bir otomobildi küçüklüğümden beri. En sonunda kısmet oldu da Garip'i aldım. Şimdi Garip ve ben iki Garip olarak biz başbaşa gezeceğiz bol bol...

Bugün de sabah erken kalkıp Garibimle İşime gücüme geldim. Artık Ankara'da görev yapıyorum. Ankara çok güzel, her şey çok güzel. İzmir'de yapayalnızdım oysa Ankara'da ailemin yanında ablam ve yeğenlerimin yanında kalıyorum.

Nallıhan da doğası çok guzel,Abant a 70 km.Mutlaka görmelisiniz.Beypazarı-Nallıhan üzerinden Abant-Bolu yapar dönersiniz.