Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Bugün Kampçı Kamyonetim Güçlü'ye kamp malzemelerini (Mutfak araç-gereçleri ve ocak, masa) götürdüm ve yerleştirdim. Sadece götürmediğim tuvalet ve şemsiye kaldı onlar da zaten kullanılmıyor.
Özgür hayatımda dilediğim gibi olmaya da istediğim gibi yaşamaya da hakkım var. Bana bu iftira ve hakaretlerle de hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı özgür yaşıyorum.
Beni mutlu edecek her şeyim var. Özgür Güçlü Kampçı Kamyonetim benim sadık yoldaşım olarak her zaman benimle yola çıkmaya hazır.
Bu seneki Sömestrde Güçlü ile sevdiğim kamplara giderek özgür takılacağız gibi görünüyor arkilerim. Araba yola çıkmaya hazır bile. Zamanın gelmesini bekliyoruz...
Arkadaşlar dün demlediğim çayımı bugün STEVİG termosumdan içebiliyorum. Güzel saklamış çayımı. Almak isteyenlere tavsiye ederim fiyatı stanley'lerin yarısı kadar ancak...
Bugün Cumartesi çok şükür evim sıcak, Radyoda da Eksen'den güzel ezgiler var. Birazdan kitabıma da başlarım. İşte böyle... Güzel her şey. Çok şükür bir sıkıntım yok. Hayat devam ediyor... Özgürce...
Memduh Şevket Esendal okumaca, Ayaşlı ile kiracıları... Ayrıca Paulo Coelho Akan Nehir Gibi ve Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi şu anda okuduklarım arkilerim...
132 kitap, 15 takip edilen, 24 takipçi - Yücel Gündüz 1000Kitap'ta. - Ben bir gezginim (Kendi çapımda)
1000kitap.com
Son birkaç yıldır 1000Kitap profilimi güncel tuttum ve sadece son birkaç yılın da olsa okuduklarımın listesini doğru olarak tuttu bana bu site. Okuduklarıma 1000Kitap profilimden bakabilirsiniz. Okuduklarınızın istatistiki bilgilerini de tutan saklayan güzel bir okuyan insan sosyal sitesi 1000Kitap.
Kampçı dostlarımla ve arkilerimle hayatı paylaştığım bu satırların da yakında süresi dolacak. Yepyeni yılda yepyeni bir başlık açıp devam edeceğim paylaşmaya...
Bir Filtre kahve daha demlendirdim kendime.... Bilgisayar başından kalkamadım bu akşam. Olsun bu satırlardan yalnızlığımı gideriyorum sizlerle... Benim de yaşamım böyle işte. Gezzenbilirciyim ben.
Ayaş Gölbaşı'na biraz uzak kalıyor. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nin Ulaşan Otel'deki etkinliklerine artık gidemiyorum. Ama benim gönlüm her zaman kampçı dostlarımla beraber. Gün olur bir gün yeniden gitmeye başlarım belki de...