2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,985
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,424
1000025134.jpg

Etiketler

Beni mutlu eden ne araba, Ne karavan, Ne kamp ne bir şey,
İlle de kampçı dostlarım olsun yanımda.
Ben böyleyim. İzci olmalıymışım belki.
Neyse ki şimdi kamp yaptığım kamptaki
Kampçı dostlarımla çok mutluyum.
Yazın bu kamp epiy güzel şenlikli oluyor.
İnsanlar kampa geldiği için.
Kışın biraz hayalet karavan kampı halinde.
Bu yüzden kışları bu kampa gitmiyorum.
Şimdi havalar ısınmaya başladı,
İnşallah biraz canlanır.
Bugün aylık ücreti ödeyince.
Bir türlü yapamadıkları tuvaletin lambasını da söyledim.
Yapacaklarını söylediler...
Kamp yerinde herkesin kullandığı tuvaleti kullanmak
İnsanı terbiye eden önemli bir şeydir.
İnsana haddini bildirir.
Diğer insanlardan üstün olmadığının farkına varmasını sağlar.
Kampçılık terbiyesi bir başkasını hiçbir surette rahatsız etmemeyi gerektirir.

Bazı dostlarım Hobi Bahçesi edinmemi salık veriyor. Böylesi maddiyat yönünden daha iyi olur belki de. Yine de ben bir kampçıyım ve kamp yerini ve diğer kampçılarla birlikte olmayı, paylaşmayı seviyorum. Hobi bahçeciliğinin gerekleri de daha farklı. Şimdiki durumda aylık ücreti ödemem dışında kampçılığın benim için hiçbir zahmeti yok. Oysa bir hobi bahçesi geliştirmek hem bilgi, hem para hem de işgücü ister arkilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler