Arkadaslar... Bazi oyunlar oynuyorum. Call of duty modrn warfare 2 oynuyorum mesela su anda. Bunun disinda thief var ama on daha hic baslamadim desem dogru olur. Bunlarin disinda telefonumdan the sims ve simcity oynuyorum.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kitap dergi gazete okudugum gibi tabletimden yemek yaparken de faydalaniyorum. Hemen tarifleri buluveriyorum internetten. Bu tablet denilen sey megerse ne kullanisliymis artik gun icinde elimden dusmuyor...
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar. Hamurun nasil mayasi kivami varsa insanlarin da mayasi ve kivami var. Bir insan yalanci ve alcak ise ona y apabileceginiz hicbir sey yok kendisini arkadasliktan cikarip atmaktan baska. Ben de arkamdan ve sirtimdan yalan konusup serefsizlik yapanlari hayatimdan sildim attim. Cok da iyi yaptim.
Arkadaslar. Ben benim. Ben gibi gezer ben gibi kamp yaparim. Ben cok guzel kamplar yaptim. Ve arkamsira alcakca yalancilik yapmasalardi cok da guzel dostlukl a rim vardi..n
Internetten siparis ettigim yeni kitaplarim kargoya verilmis... Dan Brown melekler ve seytanlar ile eyvallah kitaplari bana ulssmak uzere kargoda imis...