Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,697
Simlerim ve sims oyunum... electronic arts cok iyi bilinen ve kendi capinda kult bir oyun olan sims oyununu telefondan bedava
Oynanan versiyonunu gelistirmis. Eski bir sims fanatigi olarak buna kayitsiz kalmak olmazdi. Ben de oyn a maya basladim. Gorevlerin gercek zamanli yapildigi ve oyun zamaninin oyun kapaliyken de aktigi oyun telefon standartlarinda oldukca iyiymis...

Bir Ankara sabahindan herkese selamlar... Bugun de otomobilim Garip ile beraber isimize gucumuze geldik...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garip ve ben..

Ekli dosyalar

• 2f21448f04c9e933a5117434c785515f.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 21

Yine kahve keyfi saatimiz geldi. Kahveyi pisirdim ablamla beraber son kez iciyoruz. Yarin Ankara'dan ayriliyorum. Kendi rahatsizligim nedeniyle gecirdigim bes ayin sonuna geldim. Artik iyiyim. Ilaclarimi da kullaniyorum. Kendi evime yerime donme vakti geldi...

Ekli dosyalar

• c54a19fcee3e6879558b70c8611758af.jpg
    62.3 KB · Görüntüleme: 21

Fincanlarim da cok sirinler. Ablam bu fincanlari bana hediye etti. Artik kendi evimdeki yalniz ve misafirlerimle icecegim kahve keyiflrrinde kullanacagim bu fincanlari...

İzmir candır, mutluluklar dilerim,cok guzel doğa yurusleri

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zirve dağcılık ve doğa sporları kulübüne bir göz atmanı öneririm, hafta sonları güzel Trekking gemileri yapiyorlar

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi