herkes haklı , şuçlu olan kahrolosu felek , baştan biraz okudum , artık okumuyorum , monotonlaştı çünkü , yücel beye sağlık sıhhat afiyet ve mutluluklar diliyorum . bu konuya bir daha girmemek üzere hoşçakalın diyorum. genel olarak forumun da suyu çıkmaya başladı zaten .
yücel kardeşimizi seviyorum.ve yazılarını okuyorum.burası bir forum oramı isteyen istediğini ahlak ve terbiye sınırları içinde olmak kaydı kaydı ile yazabilir paylaşbilir benim şahsi düşüncem.istemeyen okumaz bu kadar basit bu konuyu uzatmaya birbirimizin kalbini kırmaya hiç gerek yok.arkadaş eminim yazdığından dolayı üzüntü duymuştur.konu kapansın.
Arkadaslar tesekkurler kimseyi kirmam ve dahi kimseye de kirilmiyorum. Isteyenin elestririye hakki var saygi duyarim ancak benim yapabildiklerim bunlar. Herkese selamlar. Sekiz gundur hastanedeyim. Insallah bugun cikip ev ortaminda kahvemi icip bu keyfi de sizlerle paylasacagim.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlıizlik insan psikolojisine pek iyi gelmez, insan zamanla bunalir ve kafası karışabilir, tayininizi kalıcı olarak ankaraya aldirmanizi öneririm, gerekirse izmirde ki evinizi satıp ankaradan ev alabilirsiniz, yada izmirden evi kiraya verip,Ankara'da ev tutabilirsiniz,kardeşler bu günler için vardir
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi