Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
Teşekkürler,
Halen bir karavancık bakıyorum. Özgür olmak için özgürce gezmek için... Ben kampçı bir gezginim. Biraz da gariban bir öğretmenim. Yine de kaliteli onurlu bir insanım. Benim bir sürü öğrencim var ve beni çok severler. Ben de onları çok seviyorum. Ben bir öğretmenim benim özgür yaşam tarzım için bir karavan bakıyorum. Bu karavan lüksten uzak ve benim ihtiyacıma göre bir karavan olacak. Ben yalnız yaşıyor ve yalnız geziyorum arkadaşlar. Arkamdan çirkin şeyler konuşan insanlar oldu. Canları sağolsun. Ben de onların kampına gitmedim ve gitmem de. Çirkin şeyler konuşan insanlardan uzaklaştım ve onları hayatımdan çıkardım arkadaşlar. Yolları açık olsun. Benim kimseye bir mecburiyetim bir muhtaçlığım yok arkadaşlar. Allah ne verdiyse geçinip gidiyorum işte. Yalnız ve huzurluyum. Kimseye muhtaç değilim. Geçmişte de kimseye muhtaç olmadım arkadaşlar. Arkadaşlar her şey sevgi saygıdır bu dünyada sevgisi saygısı olmayanların yanında bir dost olmayız biz.. Biz de yalnız ve özgür bir karavancı oluruz, yalnız ve özgür gezeriz arkadaşlar...