Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,025
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Evet c.tesi den gidip bir gece çadırlarda kalırız
artık 1 gün kesmiyor

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Evet....Yücel iyi akşamlar arkadaşım nasılsın?....Bu arada senin aracında bahsettiğin nazarlığın oluşumunu(tampon) ben gördüm..dur demeye fırsat olmadı.....
iyi akşamlar abi iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
:smiley: uğur abi bu nazarlıklar anıları canlı tutar üzülsem başıma gelecekleri bilerek girmezdim oraya ortamın güzelliğindendir sanırım hiç üzülmüyorum bu tür olaylara
ama yinede bir önlem almam şart olmuş bugün kasislerden geçerken fark ettim alt koruma yerinden çıkmış yere sürtüyor kasislerde onu değiştirmem gerek sağlam bir levhayla
yüksel sen önde biz arkada yaylayada gideriz gerçi ben yayla semtinde oturuyorum ama burası artık yayl olmaktan çıkmış :smiley:

Ben yaylaları pek bilmem Yücel.Bilen bir arkadaşı öncü yaparız.Yoksa kayboluz valla (gerçi hiç fena fikir değil ama ) ;D

demek kaybolmak :smiley: güzel bir fikir acaba gezenbilirin akut ekibi kimlerden oluşuyor kimler gelir bulur bizi :smiley:

Gezenbilir akut ekibi varmı bilmiyorum ama olmazsa biz direk akutu çağırırız :D

kışın Kuzuyayla gezisine gelenler bilir, araçları döndüreceğimiz U virajı GPS iz kaydından saptamıştık :smiley:

Haklısın Mert bizde olmadığı için aklımıza gelmemesi normal.Biz akutu falan çağırıcaktık ::smiley:

demek merti çağırmak yeterliymiş
arkadaş tek başına akut ekibi ;D

yüksel bizdemi eskiyoruz artık teknoloji özürlümü oldun ne ;D

aslında GPS en önemli offroad ekipmanlarından biridir arkadaşlar :smiley:
malum dağların tepelerin yol haritası yok

haklısın mert haritası yok
ama bizim haritamız zaten senin gibi dostlarımız
GPS arıza yapabilir siz asla ;D ;D ;D
merak ettiğim bir konu var GPS hakkında
bu programı sd karta yükleyip araç ekranından kullanabilirmiyim
bir arkadaş tel kartına yüklemişti böyle bir programı

FORUMDAKİ TUM ARKADASLARA SELAMLAR.... RESIMLERDEN ANLADIGIMIZ KADARIYLA HAFTA SONU KEYIFLI GECMIS. AYNI PARKURDA HEPINIZI EYLUL YAGMURLARINDA DA GORMEK ISTERIZ:smiley:
NADIR ABI VE BEN HEPINIZI YAGMURLARA DAVET EDIYORUZ.....BIR TURLU YAGMAYAN YAGMURLARA.........KAR OLAYINI ZATEN HEPTEN UNUTTUK !!!

yücel' Alıntı:
merak ettiğim bir konu var GPS hakkında
bu programı sd karta yükleyip araç ekranından kullanabilirmiyim
bir arkadaş tel kartına yüklemişti böyle bir programı
gps donanımına sahip bir telefon üstündeki programla kullanılabilir ancak ne yazıkki gps bir yazılım değil... dolayısıyla yüklemeyle olmaz.

moger' Alıntı:
FORUMDAKİ TUM ARKADASLARA SELAMLAR.... RESIMLERDEN ANLADIGIMIZ KADARIYLA HAFTA SONU KEYIFLI GECMIS. AYNI PARKURDA HEPINIZI EYLUL YAGMURLARINDA DA GORMEK ISTERIZ:smiley:
NADIR ABI VE BEN HEPINIZI YAGMURLARA DAVET EDIYORUZ.....BIR TURLU YAGMAYAN YAGMURLARA.........KAR OLAYINI ZATEN HEPTEN UNUTTUK !!!
Merhaba İlker bey;

Ah o yağmurlar,karlar bi yağsada elbette gideriz yanımızda 2 ad mog var her türlü bizi kurtarırsınız artık. ;) ;)

yağmurlar,karlar bi yağsada elbette gideriz yanımızda 2 ad mog var her türlü bizi kurtarırsınız artık. ;) ;)
[/quote]

Beni bağlamaz...beni sen çekicen dostum:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler