Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 385,384
Arkadaşlar,
Bu gecelik de benden bu kadar...
Yarın öğrencilerime yakışıklı ve sevecen görünmeliyim ki bu da uykusuz olmaz.
Herkese Ankara Gölbaşındaki karavanımdan selamlar...
Ben hayallerimi ve ideallerimi yaşadığım sürede gerçekleştirdim. Şimdi bizden de genç olanlar düzenlesin etkinlikleri, biz gidelim katılalım, Değil mi ama?

Etiketler

Karavanda yaşamanın güzel bir yönü her an Türkiye'nin her yerinden veya Dünya'nın başka bir yerinden insanlarla komşu olup yardımlaşabilmenizdir. Bu gece yanıma gelen komşularım Antalya'dan gelmişler. Hoşgelmişler...

Bu gecelik de yatma vakti geldi. Tüm kamp ve karavan dostlarına Mogan gölü kenarından sevgi ve selamla,
İyi geceler efendim.

Tam olarak istediği şeyleri gerçekleştiren bir yapım var. Diğerleri arkamdan konuşsun, veyahut ne yaparsa yapsın umurumda değil. Ben hep dilediğim hayatı yaşadım ve bunun için de her zaman minnettar oldum. Sonuçta arkamda yapmak istenip de yapılmamış hiçbir şey kalmadı. Evet ben istediğim gibi olurum ve yaşarım ve siz benim arkamdan çirkin şeyler uydurarak da bana hiçbir fenalık yapamadınız. Beni değiştiremediniz. Her anımı nasıl istiyorsam öyle yaşıyorum hala...

Bu akşam da değişik illerden komşularım var. Mevsim itibarıyle burada artık geceler soğuk ama buna rağmen değişik ısınma çözümleri olan karavanlar yollarda... Sırada bizim için Anadolu'da tesisler açılması var. Olanlar bize yetmiyor, Eyy girişimciler... Yeni karavanparklara ihtiyaç var...