Karavanım yerinde, Bugün kontrol ettim. Herhangi bir kurcalama emaresi veya kötü bir belirti yok. Şu an için yerinde iyi gözüküyor. Umarım böyle olmaya devam eder. Birçok kez sokakta karavanıma ciddi zarar verildi. Bu nedenle artık hep bir istenmeyen durum bekler oldum.
Karavanım yerinde, Bugün kontrol ettim. Herhangi bir kurcalama emaresi veya kötü bir belirti yok. Şu an için yerinde iyi gözüküyor. Umarım böyle olmaya devam eder. Birçok kez sokakta karavanıma ciddi zarar verildi. Bu nedenle artık hep bir istenmeyen durum bekler oldum.
Ön tarafına basıp içine göçürdüler,
Yanından yumrukla vurup küçük yuvarlak ceviz büyüklüğünde göçükler oluşturdular.
Arkamdan taş atıp camını kırdılar...
Ön tarafına basıp içine göçürdüler,
Yanından yumrukla vurup küçük yuvarlak ceviz büyüklüğünde göçükler oluşturdular.
Arkamdan taş atıp camını kırdılar...
üzüldüm saçma sapan işler ancak bu tip arkadaşlar var aramızda ben hırsızlık vb amaçla giren olmuştur diye değerlendirdim
hocam birde size şunu soracağım Siz karavan lastiklerinizi hiç değiştirdiniz mi
üzüldüm saçma sapan işler ancak bu tip arkadaşlar var aramızda ben hırsızlık vb amaçla giren olmuştur diye değerlendirdim
hocam birde size şunu soracağım Siz karavan lastiklerinizi hiç değiştirdiniz mi
sıkıntı yok ise tabii kullanılacak ben şundan merak ettim karavanlar çok hareket etmediği için lastik yıpranması daha hızlı olur mu diye ancak anladığım farketmeyecek görüşürüz dostum
sıkıntı yok ise tabii kullanılacak ben şundan merak ettim karavanlar çok hareket etmediği için lastik yıpranması daha hızlı olur mu diye ancak anladığım farketmeyecek görüşürüz dostum
marka malzeme kalitesi önemli 10 yıl uzun süre benim araçta en çok sevdiiğim lastik mıchelin gel gör ki performans çok güzel ama diğerleri kadar yıl geçirmiyor yumuşak yolda çok kısa zamanda eriyor karavan için biraz daha yük taşıması ve sabit durması çok olduğundan dayanıklı bir lastik mi yoksa iş görsün gittiği yere kadar gider mantığımı bakmak lazım
Arkadaşlar,
İstediğim gibi olurum ve de dilediğim gibi yaşarım. Kimse de buna karışamaz..
Bu akşam Meraklı Köfteci Zühtü'nün hikayesini izledim. Rahmetli Kemal Sunal'ı dedem de pek severdi. Televizyonda şaban çıktı diye sevinirlerdi. Dedem gideli çok oldu. Rahmetli.
Aslında iyi koşullar hazırlayabilecek bir işletmede kalarak sadece karavanda yaşayabilirdim. İstediğim iyi koşullar arasında sıcak tuvaletler, sıcak duş, çamaşır yıkama ve ütü olanakları gibi konular var. Ulaşan bu konularda kendini geliştirmeli. Özellikle kışın suların donmasına çözüm bulunması gerekir. Kimse uzun bir süre susuz yaşayamaz...