Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar haddimi aştıysam kusuruma bakmayın, Şaka anlayana yapılır. Ateş i ne hasta ne yaşlı ne zayıf olarak tanıyorum, ayrıca kendisini çok seviyorum, isimleri yazarken sadece araç markalarına baktım, Gerçekte kimsenin aracına bir zarar gelsin istemem, beni tanıyanlar bilir.
neden elimde fotoğraf olmadığını http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15892.0
Bu başlık anlatır ki fotoğrafımın çekilmesindende çekmektende hoşlanmam, ama 3.5 yaşındaki kızımın bile doğumundan bu yana asla yerine konamayacak binlerce fotoğrafı kayboldu, Verdiğim rahatsızlık için sizlerden özür dilerim. Aslında uzunca bir Teknik döküman hazırlamıştım ama gerek olmadığını anladım.
iksje ve Ergun beyleri Cesaretlerinden ötürü kutluyorum, Araçlarını getirmelerine gerek yok, Her halukarda ikisinizide Dostça ve kardeşçe ( ki zaten öyle olacaktı) ağırlamaktan onur duyarım.
Selamlar iyi geceler.
duman' Alıntı:
yavuz abi aşağıda bu sabah çekilmiş iki adet foto var ankaralı olduğundan kayışdağını bilmeyebilirsin istanbuldaki landciler sana anlatsın bu sabah zirvede 2 adet zj vardı koyu renkli olanı ateşin zemine ve lastiğe dikkat et kuru havada zirveye tırmanmakta güçlük çeken land sahipleri sana eğimi anlatsınlar...
o ateş benim merhaba hepinize
öncelikle sevilmişim herkes tarafından buna çok sevindim, aranıza kabul edilmişim.gelelim 14 şubat davetine !! daha aracımı yeni aldım herkes biliyor ve hiç bir offroad tecrübem yok, bunuda haykırarak söyledim hiçbir zaman ahkam kesmedim offroad başlıklı konulara bile karışmadım!!!!!ama bugün itibariyle standart aracımın bile neler yapabildiğini bizzat gördüm ve ben bile inanamadım !!!!!!!!!!!!!
cüneyt abiyle sohbet edip konuşmuştuk ve beni bu sabah kayışdağına davet etti çok güzel sohbetler ettik ,güzel insanlarla tanıştık ve en güzeli ben aracımla tanıştım!!!! aracım standar ZJ siyah olan benimkiherşeyi asfalt için . sabah hava -2 derece ve heryer kar bende ne lastik ,ne tecrübe ,ne kit ,nekilitli dif ,ne winç ,hiç birşey yok hiççç birşeyyyyy!!!!! sadece yakıt var aracımda bide bende heyecan!!! ve işte o anlar şuan bile yaşıyorum
araç kükredi durdu en az 2 saat , ben kendi aracımı kullanmadım bilenler vardır nihat usta var kayışdağında, yarışıyo aynı zamanda o kullandı aracımı gör bak abi neler yapıyo diye sohbete başladı benim son hatırladığım ateş abi çamur güzeldir be dedi
ve ben şookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nihat gaza bastı araç kükredi ,araç kükredi nihat gaza bastı rampa aşşağı 90 km ye yakın sürat mi görmedim koca ZJ nin yanlamasınımı görmedim , 70 -80 giderken 4 tekerin yerden kesilmesiyle tumsekten uçmayımı görmedim
nihatın deyimiyle reset attım aracımla ilgili bildiğim herşeye !!! abi nasılmış dedi ve güldü
sonra ben koşakoşa arabamın üstüne çıkıp direksiyona oturup top gibi aracımımı döndürmedim 8) tüm istanbul ayaklarınızın altında :
süper bir tecrübeydi tam anlamıyla süperrrrrrrrrr o güççççççççç anlatamam o ham gücü 5.2 yi gördüm,kara boğamın muhteşem gücünü gördüm bugün arkadaşlar ,ve inanın bu duyguyu hiç yaşamamış ve yaşamamaya inat edenlere bir şarkı vardır onu itaf etmek istiyorum bugün kendim içinde söyledim !!!! ZJ ile arazide değilsen DESENEKİ GÜZELİM SEN HİÇ YAŞAMAMIŞSIN!!!!!!!!! hepinize sevgiler şimdi bugünün resimlerini koyucam bu ilk msjım ...cüneyt abi nihat usta ilginiz için bana bu günü yaşattığınız için çok teşekkürler...