Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
mogzilla' Alıntı:
Kendi adıma konuşacak olursam her türlü marka sahipleri arasındaki atışma ve çekişmeleri keyifle okuyorum.
Seviyeli kalıp kırıcı olmadıktan sonra kime ne zararı var ki ?
Ayrıca benim gibi ihtiyarların da gönlünü yapıyor ve gençlerden bir şeyler öğrenmemizi sağlıyorsunuz. ;D
Özellikle Yavuz ve Orkun arasındaki tatlı rekabet , atışırken bile nasıl kaliteli ve süper esprilerin üretileceğinin örneği olduğundan tefrikanın devamını hasretle bekliyorum.
Neticede burası sınırlı sorumlu uzman oto servisi değil.İsteyen istediği aracı istediği araçla kıyaslar.Neticede bilgilerimizi paylaşıyoruz.
Keyifli muhabbetinizin daim olması dileklerimle.Sevgiyle kalın.
Teşekkürler Nadir abicim, onur duydum.
Orkun buraya nasıl gelmedi onu merak ediyorum ;D Ama işin doğrusunu söyleyeyim , Diğer jeep modellerini inceleyince CJ ye haksızlık ettiğimi düşünüyorum, bana seçenek sunsalar mutlaka jeep alacaksın hangi modeli seçersin diye eğer kolleksiyon yapacaksam MB, Arazide kullacaksam CJ yi seçerdim. Ortada Orkun, Göktuğ, Uğur, Sami vs. vs. vs. daha sayamadığım (unutmuşum Ergun (beatrix) bey çamura sokmasada görüntüsü süper) bir sürü örnek var gerçekten insan işte bu basit, süzme, köküne kadar arazi aracı diyebiliyor. Hele Göktuğun bir videosu var "Rampa öyle çıkılmaz böyle çıkılır dersi" gibi ;D
Serdarın yazdıkları benim fikirlerimi yansıtmış. Adı üstünde "fikir" şahsa özel ve uzun süreçlerden geçerek, yaşayarak oluşuyor,yanlış ta olsa bana ait, herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ama bende herkes gibi düşünmek zorunda değilim ozaman ben olmam. Ama doğru noktalardan vurursanız belkide fikirlerim değişir, ki çoğu zamanda değişmiştir.
Kızmadan sinirlenmeden, doğru yada yanlış herkes fikirlerini ortaya koysun bundan kime ne zarar gelir? Hep beraber bir çok şey öğreniyoruz, bazen inceden bana hakaret edildiğide oluyor ama kızmıyorum, verdiğim cevapların içinde o hakaretlerede cevap olmadığını farkedersiniz. Bildiğinizi öğretin ,bilmediğinizi öğrenin bu forum bunun için değilmi?
Götuğ ve Uğur bence yemininizi bozun, sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var. Hakaret olmadıktan sonra atış serbest.
Selamlar Saygılar.